Redactia.ro
Home » Sport » Viitorul lui Ionuț Radu este incert! Unde ar putea ajunge portarul

Viitorul lui Ionuț Radu este incert! Unde ar putea ajunge portarul

Viitorul lui Ionuț Radu este incert

Viitorul lui Ionuț Radu este incert. Presa din peninsulă anunță că românul ar avea în acest moment două soluții. Din cauza pandemiei de coronavirus portarul nu a reușit să debuteze pentru noua sa echipă, Parma.

Ionuț Radu a fost împrumutat de Inter Milano la Parma în această iarnă. Mutarea a fost făcută, după ce portarul nu a dorit să mai stea la Genoa unde în ultima perioadă stătea pe banca de rezerve. A ajuns la Parma, dar nu a apucat să debuteze din cauza pandemiei de coronavirus. În acest moment viitorul lui Ionuț Radu este încă incert. Potrivit celor de la Tuttosport acesta ar avea două variante. Fie revine la Inter, unde va fi rezerva lui Samir Handanovic, fie ar putea fi dat la schimb pentru transferul lui Luigi Sepe, colegul său de la Parma. Impresarul românului de 22 de ani, declara în urmă cu o lună:

„În ianuarie a existat posibilitatea întoarcerii sale la Inter, atunci această oportunitate nu s-a concretizat. Apoi a existat această ocazie pentru el, de la Parma, să se joace şi am luat-o. Radu este un portar care a jucat şi ar fi putut să o facă la Inter, dar atunci am ales aşa”.

Viitorul lui Ionuț Radu este incert

“Planul este ca el să se întoarcă la Inter, apoi vom vedea. Jucătorul a semnat un contract pe 5 ani cu Inter, un contract important pe care puţine echipe îl pot susţine în Italia şi, prin urmare, va rămâne cu Inter”, a mai spus Crescenzo Cecere, agentul lui Radu.

Ionuț Radu a ales să rămână în Italia în această perioadă. Goalkeeper-ul român a stat izolat într-un hotel pe perioada pandemiei de coronavirus. În două luni de zile a ieșit afară doar de două ori.

”Am făcut pian, am cântat la chitară, am făcut și canto, dar nu e de mine, clar. Chinuiam profesorii. Cred că de pe 8 martie nu am mai făcut un plonjon”, a spus Ionuț Radu la Pro X.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: