Redactia.ro
Home » Monden » Ipostaza surprinzătoare în care s-a fotografiat Ricky Martin. Cum au reacționat fanii

Ipostaza surprinzătoare în care s-a fotografiat Ricky Martin. Cum au reacționat fanii

GALERIE FOTO (5) Ipostaza surprinzătoare în care s-a fotografiat Ricky Martin.

Ipostaza ciudată în care s-a fotografiat Ricky Martin. Celebrul artist și soțul său, Ysof au apărut pe coperta Cap 74024, o revistă de artă și modă. Cei doi au pozat senzual fără cămașă, iar acest lucru le-a adus multe critici din partea internauților. Care a fost reacția superstarului?

Ipostaza surprinzătoare în care s-a fotografiat Ricky Martin. Cum au reacționat fanii

Ipostaza surprinzătoare în care s-a fotografiat Ricky Martin. Regele muzicii pop latino a atras, din nou, atenția internauților. Ricky Martin este căsătorit cu pictorul Jwan Ysof, și au împreună patru copii. Artistului i-a fost extrem de greu să-și recunoască orientarea sexuală. Recent, cântărețul a fost criticat de internauți după ce a pozat împreună cu soțul pe coperta Cap 74024, fără cămașă. După ce a postat câteva imagini pe rețelele de socializare, comentariile anti-gay nu au întârziat să apară, iar acest lucru l-a determinat pe Ricky Martin să ia atitudine.

Ricky Martin si sotul sau

Cântărețul pop latino a postat câteva rânduri în care își exprima nemulțumirea de atitudinea oamenilor, încurajându-i totodată pe cei care își ascuns orientarea sexuală. „Pauză. Astăzi vreau să vă vorbesc despre partea mea cea mai vulnerabilă. Acum o săptămână, am încărcat câteva fotografii cu mine și soțul meu, făcute pentru o ediție specială a revistei Cap 74024. Pentru ambii, a fost o experiență minunată să ne sărbătorim orientarea. Ce nu mă așteptam, mai ales după toată eforturile ce s-au depus în această direcție de atâția ani, a fost ca un număr mare de oameni să decidă să nu ne mai urmărească pe rețelele de socializare sau să comenteze într-un mod disprețuitor.Desigur, nu numărul de adepți mă îngrijorează, ci mesajul din spatele deciziei [lor] care mi-a provocat același sentiment pe care l-am avut cu ani în urmă, înainte de a împărtăși public adevărul despre orientarea mea sexuală. Aceeași frică ce m-a paralizat, m-a chinuit și nu m-a lăsat să fiu ceea ce eram de fapt.”, a spus Ricky Martin.

Ricky Martin

Ricky Martin, mesaj pentru cei care se simt discriminați din cauza orientării sexuale

În continuare, artistul a declarat că în prezent se simte liniștit și mai liber ca niciodată, și că își dorește să-i ajute pe cei care se luptă cu neacceptarea în societate din cauza orientării sexuale.  „Astăzi văd fotografiile și ceea ce simt este o liniște deplină de a-mi putea sărbători familia așa cum merită”, a continuat el în postarea de pe Instagram.

„Să ne iubim așa cum suntem, indiferent de ce vor spune alții. Acea teamă despre care tocmai am vorbit nu mă mai paralizează. Dimpotrivă, îmi dă mult mai multă forță și mă împinge să continui să lucrez pentru bunăstarea a milioane de oameni care suferă în fiecare zi din cauza lipsei de acceptare.Cel mai mult îmi doresc în această viață ca toți să ne simțim liberi, mândri de noi înșine, fericiți, iubiți, respectați și acceptați. Să ne putem exprima așa cum ne naștem, fără represalii sau fără a fi pedepsiți.”, a mai spus cântărețul pop latino. Totodată, Ricky Martin a conchis că nu este „corect ca vieți valoroase să dispară dintre noi din cauza prejudecăților sau a lipsei de educație”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: