Redactia.ro
Home » Monden » Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale! Cum s-a transformat fata Monicăi Gabor

Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale! Cum s-a transformat fata Monicăi Gabor

GALERIE FOTO (2) Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale

Irina Columbeanu calcă pe urmele mamei sale! Acum este o domnișoară în toată regula, dar și o copie fidelă a Monicăi Gabor. 

Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale

Irina Columbeanu este de aproximativ doi ani în America, acolo unde locuiește cu mama ei, Monica Gabor și iubitul acesteia. Fiica fostului milionar nu mai este fetița pe care o știa toată lumea, aceasta transformându-se într-o adevărată domnișoară, având aproape 14 ani.

Atunci când încă era în România, Irina Columbeanu era foarte activă pe rețelele de socializare și pe canalul ei de Youtube, însă plecarea în Statele Unite a venit și cu schimbări. Chiar dacă nu se mai fotografiază așa des, anul acesta de sărbători a fost totuși admirată de fani, potrivit cancan.ro.

Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale! Aceasta a petrecut Crăciunul alături de mama ei și partenerul acesteia în Malibu, SUA. De sărbători fiica lui Irinel Columbeanu s-a fotografiat în sânul familiei sale, împreună cu Mr. Pink, fatele vitreg și Monica Gabor.  Chiar mama ei a fost cea care a publicat imaginile pe contul ei de Instagram, urându-le „Crăciun fericit tuturor românilor de pretutindeni”.

Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale! Cum s-a transformat fata Monicăi Gabor

În fotografiile postate, Irina pare o adolescentă în toată regula, dar și o copie fidelă a mamei ei. Tânăra a adoptat până și stilul vestimentar al Monicăi, decent și simplu, și trupul zvelt, de model.

Monica Gabor este împreună cu Mr. Pink de aproape 10 ani

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, iar cei doi au devenit părinţii Irinei pe 18 ianuarie 2007. După patru ani de la nașterea acesteia, cel mai controversat cuplu din showbiz a divorțat.

După despărţirea de afaceristul de la Izvorani, Monica Gabor şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. Irina Columbeau calcă pe urmele mamei sale! La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul iubitului său. Pe “fratele vitreg” al Irinei îl cheamă Antony.

Vedeta româncă merge la serviciu cu un Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari, autoturism de lux primit cadou de la Mr. Pink. Monica Gabor s-a instalat în biroul miliardarului asiatic, aflat într-o clădire de pe Rodeo Drive, celebrul bulevard din Beverly Hills, și îl ajută în afacerile cu celebra băutură energizantă, care-i poartă numele. Mai mult, ea a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills, unde predă limba engleză copiilor de imigranţi și este foarte mândră de jobul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: