Redactia.ro
Home » Monden » Irina Fodor a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, la America Express: ”M-am ales cu…”

Irina Fodor a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, la America Express: ”M-am ales cu…”

GALERIE FOTO (3) Irina Fodor a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, la America Express

Irina Fodor a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, la Asia Express. Prezentatoarea tv a trecut prin momente dificile pe Drumul Aurului. Soția lui Răzvan Fodor a avut nevoie urgentă de interventia medicilor. Irina și-a ținut fanii la curent cu tot ce i se întâmplă.

Irina Fodor a avut nevoie urgentă de intervenția medicilor, la America Express: ”M-am ales cu…”

Aventura America Express a început deja. Filmările noului sezon al show-ului America Express sunt în desfășurare, iar Irina Fodor s-a confruntat deja cu numeroase dificultăți. Prezentatoarea tv a avut nevoie de intervenția urgentă a medicilor. Încă de când a ajuns pe Drumul Aurului, Irina le-a arătat fanilor din mediul online imagini din competiție. În urmă cu putin timp, prezentatoarea tv le-a dat internauților o veste proastă. Irina s-a ales cu o alergie , chiar dacă a purtat cremă pentru protecția solară. Prezentatoarea emisiunii America Express a primit îngrijiri medicale imediat, iar acum se simte bine.

Irina Fodor le-a spus fanilor ei să stea liniștiti pentru că se simte foarte bine. ”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe Internet.

De ce nu a plecat Gina Pistol în America Express

Un nou sezon America Express a început, iar concurentii au plecat deja pe Drumul Aurului. Cu toate astea, deși unii telespectatori se așteptau ca Gina Pistol să revină, și în acest an va prezenta emisiunea Irina Fodor. Iubita lui SMiley a refuzat să plece în America Express, deoarece vrea să rămână alături de fiica ei, Josephine. Gina este extrem de atașată de micuță și nu se poate desprinde de ea pentru atât de mult timp. „Când ești acasă cu copilul mult timp, simți nevoia să te duci până la piață, știi. După ce ajungi la piață… băi, stăteam la semafor și zic: Doamne, ce îmi lipsește copilul. Aveam flash-uri cu zâmbetul ei, cu mirosul ei. Și ajungeam la platou și stăteam câteva ore și ziceam: Doamne, ce dor îmi e de copil”, a explicat partenera lui Smiley.

De asemenea, Gina Pistol a declarat că nu își dorește să rateze cele mai importante momente alături de Josephine. Ea vrea să-i fie alături fetiței sale când vorbește. „Ce fac eu, cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să explic eu unui copil care are nevoie de mamă că eu lipsesc două luni de zile? Ceea ce înseamnă foarte mult. Copilul, acum, în etapa în care este, se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era în urmă cu o săptămână, parcă e alt copil. Crește, are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu aceste momente? Cum să nu fiu alături de ea?”, a completat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: