Redactia.ro
Home » Știri » Irina Loghin, dezvăluiri după infecția cu Covid: ”Nu am avut niciun simptom”

Irina Loghin, dezvăluiri după infecția cu Covid: ”Nu am avut niciun simptom”

Irina-Loghin-despre-experienta-cu-coronavirus.jpg

Irina Loghin a povestit în emisiunea ”La Măruță” despre experiența infectării cu coronavirus. Artista a dezvăluit că aflat rezultatul pozitiv după ce s-a întâlnit cu o prietenă din Republica Moldova care a primit aceeași veste. Mai mult, cântăreața a precizat că nu a avut niciun simptom.

Irina Loghin, despre infecția cu coronavirus

Irina Loghin a oferit noi detalii despre experiența infectării cu Covid-19, în emisiunea ”La Măruță”. Artista a dezvăluit că a aflat rezulatul pozitiv după ce s-a dus cu o prietenă de a ei la spital, pentru testare, pentru că aceasta se simțea rău.  Totodată, artista a precizat că nu a avut simptome.

A venit o prietenă din Basarabia. A ieșit seara, a doua zi după ce a venit la mine, și s-a întâlnit cu niște basarabeni în Herăstrău. A stat la lac și a venit înghețată, chiar dacă era vară. A doua zi, îi era rău. Am mers la spital și am făcut testul pentru depistarea COVID-19. Am fost pozitive amândouă. Dar eu n-am avut niciun fel de simptom, asta este. N-am avut nimic. Am făcut și al doilea test, tot pozitiv a fost. Și băiatul și soțul au fost pozitivi”, a relatat marea cântăreață.

Irina Loghin a stat patru zile în spital

Mai mult, Irina Loghin a spus că a stat patru zile internată, dar și că a fost întrebată la rândul său dacă a primit bani să confirme că are Covid-19.

”Am stat patru zile în spital și am plecat acasă. M-au întrebat și pe mine câți bani am primit. Am primit telefoane, asta m-a enervat”, a mai declarat Irina Loghin.

Irina Loghin, testată pozitiv cu noul coronavirus

În septembrie, Irina Loghin a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus.

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul Irinei Loghin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: