Redactia.ro
Home » Monden » Primele imagini cu Irina Loghin, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată artista FOTO

Primele imagini cu Irina Loghin, după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum arată artista FOTO

GALERIE FOTO (2) iRINA lOGHIN

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din țara noastră, a fost infectată cu noul coronavirus. Acum, aceasta s-a vindecat și a ieșit pentru prima dată la o plimbare. Iată cum arată artista, după vindecarea de COVID-19.

Irina Loghin s-a vindecat de temuta infecție cu coronavirus și a ieșit în public, alături de o prietenă, pentru a se bucura de natură după toată perioada în care a fost nevoită să stea în izolare. Vedeta pare că se simte bine, iar virusul nu a afectta-o prea tare din punctul de vedere al sănătății.

Irina Loghin, testată pozitiv cu noul coronavirus

„Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul Irinei Loghin.

Și fiul Irinei Loghin, Ciprian Loghin, a vorbit despre infecția cu coronavirus și a spus că au avut noroc să facă o infecție ușoară, dar cu siguranță numărul de cazuri de Covid va exploda din nou.

„Problema cea mai mare e, după cum am stat și eu de vorbă cu lumea pe aici, mă refer la oamenii care sunt în măsură să vorbească despre coronavirusul ăsta, să știți că mare mirare dacă o să scape cineva! E clar, vine sezonul rece, s-au deschis școlile, grădinițele, facultățile, restaurantele… E clară treaba. N-o să ne ducem decât în sus. Problema cea mai gravă e să nu iei vreo tulpină mai periculoasă. Noi am avut norocul de o variantă mai ușoară, acum avem anticorpii, tot răul spre bine”, a spus fiul vedetei.

Irina Loghin vindecata de coronavirus
Irina Loghin vindecata de coronavirus
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: