Redactia.ro
Home » Monden » Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară! Cum a reușit să treacă peste momentele grele: ”Mi-a zis că nu mai am nicio șansă”

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară! Cum a reușit să treacă peste momentele grele: ”Mi-a zis că nu mai am nicio șansă”

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară! Cum a reușit să treacă peste momentele grele: ”Mi-a zis că nu mai am nicio șansă”

Irina Stroia, cunoscuta ispită de la Insula Iubirii, a reușit să învingă cancerul pentru a doua oară, iar acum a făcut declarații despre momentele grele prin care a trecut. 

Irina Stroia de la Insula Iubirii a învins cancerul pentru a doua oară

Irina Stroia de la Insula Iubirii a trecut prin clipe foarte grele după ce a fost diagnosticată de două ori cu cancer de col uterin. Vedeta s-a vindecat prima oară, însă boala a recidivat anul trecut, iar de atunci tânăra s-a confruntat cu probleme grave.

De curând, ispita a fost la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, unde a povestit cum a reușit să treacă peste această cumpănă. Ea a mărturisit că a reușit să se vindece, iar rana care era uriașă a ajuns la jumătate, după cum a precizat ea, iar astfel s-a vindecat de probleme pe care le avea și e optimistă ca va reuși să se vindece total.

Ea a mers la mai mulți medici în tot acest timp și a mărturisit că unul dintre ei chiar i-a spus că nu are șanse dacă nu începe tratamentul cu chimioterapie.

”Am schimbat toți medicii, am vrut să plec la Cluj, dar era destul de complicat, am zis hai să mai dau o șansă unei alte clinici din București, am ajuns la un doctor care mi-a zis că nu mai am nicio șansă și trebuie să fac chimioterapie (…) Într-un final am dat de un medic care nu e român și mi-a zis că în urma unei biopsi e ok”, a spus Irina Stroia la Antena Stars.

Viața ei s-a schimbat foarte mult de când a aflat diagnosticul. Irina Stroia a spus că pentru a reuși să scape de această boală necruțătoare, ea nu a ținut niciun tratament în ultimele luni, dar a reușit să se vindece fără a mai mânca deloc carne. După ce mulți medicii i-au dat mai multe păreri, ea a declarat că burlacul Andi Constantin a fost cel care i-a recomandat să renunțe la produsele pe bază animală.

”Nu mi-a dat niciun tratament, am renunțat de tot la produse pe bază animală. Acum s-a micșorat la jumătate (n.r rana din interior). Nu am luat niciun tratament, somn și atitudine pozitivă”, a mai spus ea la Xtra Night Show.

Mesajul transmis de Irina fanilor săi

Fosta ispită de la Insula Iubirii le-a transmis susținătorilor ei un mesaj emoționant, în care îi anunța că se simte foarte bine și a că a reușit să treacă peste problemele de sănătate.

“Iubiții mei frumoși, dacă nu ați fi fost voi în lunile astea, nu știu în ce măsură starea mea psihică ar fi fost bună. Scriu cu lacrimi în ochi, de fericire că vă am în viața mea, pentru că voi, alături de familie, îmi sunteți bogăția. Mi-ați făcut cel mai mare cadou prin simpla prezență, suportul necondiționat și crizele de râs oferite. Să îmi trăiți voi mie, pentru că fără familie și fără voi, prezentul ar fi fost cu totul diferit”, a spus Irina, ispita de la Insula Iubirii, pe contul de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: