Redactia.ro
Home » Monden » Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes. La ce facultate merge iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes. La ce facultate merge iubita lui Liviu Dragnea

GALERIE FOTO (4) Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes

Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes. Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, iar acum se bucură de compania iubitei sale, Irina Tănase. În vârstă de 28 de ani, tânăra este în al doilea an de facultate și vrea să devină o femeie de succes.

Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes. La ce facultate merge iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tănase vrea să devină o femeie de succes. De-a lungul anilor, iubita lui Liviu Dragnea a ținut primele pagini ale site-urilor de știri. Irina Tănase are 28 de ani și a demonstrat tuturor că diferența de vârste nu poate împiedica două persoane să se iubească. Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare, după ce a petrecut peste doi ani în carceră. Irina Tănase studiază Dreptul la Faculatea de Științe Juridice și Științe Administrative, din cadruș Universității Spiru Haret.

Tânăra urmează cursurile cu frecvență normală și plătește 4.800 de lei pe an ca taxă de școlarizare. Partenera fostului politician își dorește să devină judecător și este de părere că o carieră în magistratură i s-ar potrivi de minune. Cu toate astea, Irina exclude meseria de procuror. Aceasta și-a început deja pregătirea pentru viitoarea carieră cu propriul birou de mediere deschis în urmă cu doi ani. Iubita lui Dragnea a absolvit un curs de mediator autorizat în perioada în care acesta se afla închis.

Irina a făcut bani frumoși chiar și în perioada de pandemie. Aceasta s-a asociat cu o prietenă și au decis să colaboreze din punct de vedere profesional. Irina este deja la a doua facultate, absolvind în trecut cursurile Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Relații Internaționale. În timpul studenției s-a angajat ca secretară la o companie controlată de Sebastian Ghiță, iar în anul 2013 a participat ca voluntar la organizarea congresului PSD, iar după câteva luni a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării. În urmă cu câteva luni, blondina a investit mii de euro în imobiliare. Conform Rise Project, Irina Tănase a cumpărat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului, dar și două terenuri cu ieșire la lac, în Ilfov, investind peste 350.000 de euro, din care 260.000 de euro ar fi costat numai apartamentul.

Irina Tănase, despre o posibilă sarcină

Liviu Dragnea și Irina Tănase formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Cei doi nu au ținut cont de criticile aduse, nici de diferența considerabilă de vârstă dintre ei. În timp ce iubitul ei a fost închis, Irina a fost foarte discretă, postând foarte rar pe contul ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, iubita fostului lider al PSD a făcut declarații surprinzătoare. În presă apăruseră câteva zvonuri legate de o posibilă sarcină a Irinei, așa că a decis să lămurească situația. „Nu m-am mai văzut fizic cu Liviu de un an. Ne-am văzut doar prin geam, la penitenciar, nu există așa ceva (n.r.: sarcina). Totul a pornit de la o postare pe care am făcut-o, dar care nu avea legătură cu mine.„Nu m-am mai văzut fizic cu Liviu de un an. Ne-am văzut doar prin geam, la penitenciar, nu există așa ceva (n.r.: sarcina). Totul a pornit de la o postare pe care am făcut-o, dar care nu avea legătură cu mine”, a susținut Irina Tănase la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: