Redactia.ro
Home » Sport » Italienii merg pe mâna lui Tătă! ”Este foarte greu să te antrenezi deși știi că nu joci ”!

Italienii merg pe mâna lui Tătă! ”Este foarte greu să te antrenezi deși știi că nu joci ”!

Ciprian Tătărușanu, AC Milan, prezentare

Decizia lui Ciprian Tătărușanu de a pleca de la Lyon la AC Milan i-a surprins pe mulți. Portarul naționalei României a fost prezentat oficial la AC Milan.

Francezii pare că vor să meargă pe mâna lui Ciprian Tătărușanu. L-au transferat de o săptămână și deja l-au folosit într-un meci amical. În plus a fost inclus și pe lista UEFA. Portarul naționalei a explicat de ce a ales AC Milan și a plecat de la Lyon.

„Doar la Lyon am fost rezervă și nu-i ușor când trebuie să te antrenezi 100% știind că duminică nu vei intra în teren. Dar mie îmi plac provocările și voi da totul ca să ajut când o sa fie nevoie. Milan e o echipă mare, sunt bucuros că m-a căutat și mi-ar place să-mi închei cariera aici, mulți visează la acest lucru. Am lucrat foarte puțin cu Pioli la Fiorentina, însa voi încerca să mă adaptez repede”, a declarat Ciprian Tătărușanu.

Cine apără poarta lui AC Milan

Italienii au în poartă un tânăr de doar 21 de ani, Gianluigi Donarumma.

„E tânăr doar ca vârstă. Eu ca portar, pot să învaț de la oricine câte ceva. Este o meserie în care afli mereu ceva nou, dar și mai furi”, a mai spus românul.

Portarul naționalei României a semnat pe trei ani cu italienii, iar salarul său va fi de 1,2 milioane de euro pe sezon. Tătărușanu este la a doua aventură în Serie A. În perioada 2014 – 2017 a jucat la Fiorentina.


Până acum italienii au avut doar 7 portari care nu au fost italieni. Jens Lehmann, Dida, Kalac, Gabriel, Diego López, Pepe Reina și Amir Begovic.
De-a lungul timpului alți trei români au jucat la AC Milan. Florin Răducioiu, Cosmin Contra și Cristian Daminuță

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: