Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Îți amintești de Luis şi Sheridan din ”Pasiuni?” Iată cum s-au schimbat la 22 de ani de la filmarea serialului

Îți amintești de Luis şi Sheridan din ”Pasiuni?” Iată cum s-au schimbat la 22 de ani de la filmarea serialului

GALERIE FOTO (11)

Luis și Sheridan erau cel mai apreciat cuplu al serialului ”Pasiuni”. Se iubeau cu patos deși familiile lor se împotriveau relației. Iată cum s-au schimbat la 22 de ani de la filmări, dar și ce mai fac de atunci.

Îți amintești de Luis şi Sheridan din ”Pasiuni?” Iată cum s-au schimbat la 22 de ani de la filmarea serialului

Serialul ”Pasiuni” era unul dintre cele mai urmărite la începutul anilor 2000 în România. Multe dintre personaje ne-au rămas întipărite în minte, inclusiv Luis și Sheridan. Ei erau doi tineri îndrăgostiți iremediabil unul de altul, deși familiile lor proveneau din medii diferite și nu erau de acord cu relația. Iată cum arată în prezent actorii care i-au interpretat pe Luis și Sheridan.

Sheridan, pe numele real McKenzie Westmore  (43 ani) este și în momentul de față la fel frumoasă. Face mult sport după ce a avut unele probleme cu greutatea, este căsătorită și are un fiu care îi seamănă leit. De altfel, și în viața reală este la fel de romantică precum în film. Spune că pandemia nu i-a afectat relația cu partenerul său, dimpotrivă au avut ocazia să stea mai mult timp împreună și să se bucure de asta. Actrița a dat chiar și sfaturi pentru o relație mai bună.

”Am auzit povești despre efectul pe care pandemia l-a avut asupra relațiilor și a căsătoriei. Poate fi dificil, însă eu m-am îndrăgostit și mai mult de soțul meu prin timpul petrecut împreună. 🙏🏼 Câteva lucruri cheie pentru o relație covidă sănătoasă: mențineți îngrijirea de sine și să aveți o rutină, comunicarea este cheia. Fiecare căsătorie și relație are suișuri și coborâșuri, dar trebuie să vă puteți exprima în mod autentic și să vă transmiteți mesajul reciproc pentru a ajunge la un punct comun.  Arată  apreciere și sprijin. ❤️ Este ușor să vă înfășurați în rutină și, uneori, puteți uita să condimentați lucrurile. Faceți lucruri pe care le iubiți amândoi. Noi de exemplu,  ne găsim pe canapea, ne jucăm cu filtrele Instagram sau ne bucurăm de un desen animat sau ceva amuzant ușoare. 😂😍 ”, a scris McKenzie Westmore pe Instagram.

Cum arată soția și fiul lui Luis (Galen Gering)

Și Luis, Galen Gerin (50 de ani) pe numele real, este căsătorit și are un fiu. Din postările de pe Instagram, reiese că lui Galen Gerin îi place să facă sporturi de iarnă. Fiul său se ocupă cu muzica și, mai aflați că Galen Gering are o soție foarte frumoasă, căreia de 8 Martie i-a făcut o declarație de dragoste copleșitoare.

Cumva, ne-am găsit norocoși să fim în această călătorie incredibilă cu tine @jennagering. Dacă există o constantă, este că ești întotdeauna acolo pentru noi, gândindu-te la ce poți face pentru a ne face cumva viața mai bună. Nu am întâlnit niciodată o persoană mai atentă sau mai semnificativă în viața mea. Ești o femeie remarcabilă, mamă, soție și prietenă. Lumea este fără îndoială un loc mai bun cu tine în ea. La multi ani de ziua mamei!!! Și mulțumim pentru ceea ce faci! Te iubim!!!”, a scris actorul pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: