Redactia.ro
Home » TV » Îți amintești de Siena Vuşcan de la Românii au talent? Iată ce face în prezent

Îți amintești de Siena Vuşcan de la Românii au talent? Iată ce face în prezent

GALERIE FOTO (2)

Micuţa “chinezoaică”, Siena Vușcan, care a cucerit-o pe Andra la Românii au talent, în sezonul trecut, are o altă viață în prezent. Deși nu a reușit să câștige marele premiu, Siena și-a îndeplinit visul. A început să colaboreze cu două trupe rock și și-a lansat primele melodii.

Îți amintești de Siena Vuşcan de la Românii au talent? Iată ce face în prezent

Siena Vușcan, concurenta căreia i se mai spunea ”Micuța Chinezoaică”, a uimit juriul de la Românii au talent în sezonul trecut, cu vocea sa. Andra a fost atât de impresionată de ea încât a apăsat butonul Golden Buzz și i-a asigurat fetiței un loc direct în finală.

Părinții Sienei, Sonia și Constantin Vușcan, au dezvăluit într-un interviu că fiica lor s-a lansat în muzică. Și-a lansat două melodii și colaborează cu două trupe rock din Cluj. De altfel, a ajuns să fie cunoscută de oameni, care o opresc pe stradă pentru a o felicita.

Încă resimțim emoția de a fi fost atât de aproape. Ne asumăm responsabilitatea deciziilor luate cumva în joacă, făcând abstracție de contextul actual, cu starea de spirit a oamenilor afectată de schimbările profunde impuse de pandemie.Siena e însă fericită și știe că spectacolul trebuie să continue, ca într-o replică celebră, iar zâmbetul ei senin a rămas mereu acolo chiar și după ce reflectoarele s-au stins, e acolo pentru toți oamenii care îi vorbesc, e acolo pentru orice altă scenă care o primește. Își dorește mult să fie musafirul scenelor ori a emisiunilor unde întrebările așteaptă un răspuns, fie el și fluviu, cum e mai mereu cel al Sienei. Ea răspunde cu entuziasm și e fericită că trebuiesc cuiva răspunsurile ei, cântă pentru cei cărora le place cântecul ei, dar mai cu seamă pentru cei ce o plac pentru ce și cum este ea. Uneori pe stradă, oamenii o opresc și îi vorbesc despre câtă bucurie le-a provocat copilărosul ei fel de a fi. O încurajează, îi spun că trebuie să își împlinească visul, că ei o vor aștepta și în viitor. Iar Siena cânta, scrie, se joacă și caută”, au povestit părinții fostei concurente.

Siena a ieșit pe locul doi în finală și s-a ales cu suma de 20.000 de euro. Banii sunt investiți în cariera ei, spun părinții.

”Vrem să investim banii câștigați în ceva serios: un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist”, a dezvăluit familia Vușcan pentru click.ro.

Siena își dorește să cânte cu Andra și Smiley

”Siena a fost invitată să cânte împreună și să scoată piese noi cu două trupe din Cluj, este micul ei secret, așa că vă voi spune doar că una este de rock clasic iar cealaltă de rock alternativ De asemenea, discută acum cu un artist mare de la noi despre ce pot face împreună pe plan muzical.Mai mult ca sigur veți afla în curând ce au făcut. Își dorește să cânte cu Andra. Și-a dorit să cânte cu Smiley. Poate să își amintească de ea acești doi oameni frumoși. Ar fi un vis nu doar amintit, ci de a dreptul împlinit”, au mai spus părinții săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: