Redactia.ro
Home » Monden » Îți mai aduci aminte de Laura Bretan, fosta câștigătoare de la ”Românii au talent?” Iată ce face în prezent

Îți mai aduci aminte de Laura Bretan, fosta câștigătoare de la ”Românii au talent?” Iată ce face în prezent

Iti amintesti de Laura Bretan de la Romanii au talent?

În anul 2016, Laura Bretan impresiona cu vocea sa la ”Românii au talent”, interpretând muzică clasică cu o voce mult prea matură pentru vârsta ei. Drept urmare, a reușit să câștige competiția. Adolescenta a continuat să impresioneze cu vocea ei și după ”Românii au talent”. Iată ce face în prezent!

Îți mai aduci aminte de Laura Bretan, fosta câștigătoare de la ”Românii au talent?” Iată ce face în prezent

Laura Bretan are 19 ani în prezent și este la fel de talentată. Tânăra cu chip angelic este stabilită în SUA, Chicago și curând va avea un nou concert. Mai exact, vineri, la Arenele Romane, alături de Il Volo.

Miercuri, Laura Bretan a fost prezentă la emisiunea Teo Show unde a dezvăluit care mai este viața ei în momentul de față. I s-a arătat, la un moment dat, o poză cu ea din copilărie și a început să zâmbească văzând diferența „Nu-mi aduc aminte multe. Mama mi-a spus că îmi plăcea să fiu în fața tuturor și să cânt”, a declarat Laura când a văzut imaginea cu ea de la 5 ani.

laura bretan

De altfel, Laura Bretan a mai avut, până la sosirea pandemiei, concerte prin țară și a colaborat cu trupe celebre precum The Tenors. A participat și la concursul de talente din SUA, unde la fel a cucerit inimile tuturor cu vocea sa. Laura Bretan a participat și la Eurovision, dar nu a ajuns până în finala concursului din România și a stârnit reacții negative din partea persoanelor gay, criticând-o pentru faptul că susține familia tradițională.

Laura Bretan a revoltat comunitatea LGBTQ

”Să spunem un Da hotărât, oriunde și oricând pentru familiile noastre, așa cum le-a lăsat Dumnezeu. Vă mulțumesc!”, a spus Laura Bretan într-un videoclip, iar aceste spuse au indignat juriul din finala Eurovision România. Mai exact, aceeași jurați care au apreciat-o la începutul c0mpetiției pe artista soprană.

„Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William și Deban, la prima lor reacție în fața cântecelor din selecția românească, dar acum au pedepsit-o pe Laura cu scoruri mici și cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simțit că este ”NEDREPT” să permiți unui homofob să intre în concursul Eurovision”, a scris Alecu Racoviceanu, în semn de susținere față de Laura Bretam, pe rețelele de socializare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: