Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Iubita l-a lăsat cu buza umflată! A cerut-o în căsătorie la un meci, dar reacţia femeii l-a făcut de RÂSUL stadionului

Iubita l-a lăsat cu buza umflată! A cerut-o în căsătorie la un meci, dar reacţia femeii l-a făcut de RÂSUL stadionului

Descoperire femeie dupa casatorie

Un bărbat din Statele Unite ale Americi şi-a luat „ţeapa” vieţii când şi-a cerut iubita de nevastă. A pus la cale totlul minuţios. Şi-a ales un moment surprinzător, într-un cadru cu totul şi cu totul special.

Americanul a întrebat-o pe jumătatea lui dacă doreşte să-i devina soţie la un meci de hochei.

S-a dezbrăcat la bustul gol

Omul şi-a făcut curaj, s-a dezbrăcat la bustul gol, pe pieptul său fiind scris în mod romantic „Plz say yes”, și s-a lăsat în genunchi în fața a 17.255 de fani care asistau le meciul formației New York Islanders cu Florida Panthers, cerându-și iubita în căsătorie.

Dar reacţia femeii a fost cel puţin bizară. Răspunsul l-a lăsat pe bărbat cu buza umflată. După un scurt schimb de replici, ea a fugit de la fața locului, lăsându-l pe bărbat complet dezamăgit, consolându-se cu un pahar de bere.

Imaginile devenite virale pe internet au stârnit discuții aprinse privind veridicitatea. Au existat însă și comentarii ale unora dintre martorii din tribune, care au precizat că totul a fost cât se poate de real.

O cerere falsă a degenerat într-un conflict

Un alt episod inedit a avut loc în tribunele unui meci din Major League Baseball, cu un cuplu protagonist.

La un moment dat al meciului, bărbatul s-a apropiat de partenera sa, i-a spus ”te iubesc”, a sărutat-o ţi a scos o cutiuță de unde spectatorii ceilalţi se aşteptau să „răsară” un inel de logodnă. Numai că m-a fost aşa.

Bărbatul a scos din cutie un obiect ce pare a fi un trandafir de plastic în miniatură, spre stupefacția fetei. Tânăra nu s-a mai putut controla și, vizibil deranjată de ”glumă”, l-a înjurat, i-a dat o palmă și a aruncat cu suc pe cel care a devenit deja, foarte probabil, fostul partener.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: