Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Andei Adam este în scandal cu fosta soție! Cei doi s-au certat pe copil

Iubitul Andei Adam este în scandal cu fosta soție! Cei doi s-au certat pe copil

GALERIE FOTO (3) Iubitul Andei Adam este în scandal cu fosta soție! Cei doi s-au certat pe copil

Iubitul Andei Adam este în scandal cu fosta soție! Aceasta a refuzat să-i lase fetița, pentru a petrece o săptămână într-o stațiune de lux, departe de agitația din oraș.

Iubitul Andei Adam este în scandal cu fosta soție! Cei doi s-au certat pe copil

Actualul logodnic al Andei Adam a avut divergențe mari cu fosta nevastă, care a refuzat să-i lase fetița, pentru a petrece o săptămână într-o stațiune de lux, departe de agitația din oraș. Neînțelegerile au apărut la finele anului trecut, când Eudor Yosif Mohaci i-a cerut fostei neveste să-l lase să-și vadă fetița și să fie de acord să o ia câteva zile, într-o vacanță.

Fosta soție s-a opus categoric, așa că afaceristul s-a văzut nevoit să-și ia copilul cu forța, cu ajutorul judecătorilor. A deschis un proces împotriva fostei partenere și a câștigat, instanța obligând-o pe femeie să achite și cheltuieli de judecată parțiale de 300 de euro. Totuși, instanța a dispus ca afaceristul să nu părăsească țara cu fetița, așa că, deși spera să o ducă de Crăciun peste hotare, acesta a fost nevoit să se mulțumească doar cu o vacanță pe plaiuri mioritice.

Eudor Yosif Mohaci a decis, recent, să se recăsătorească, cerându-i mâna artistei Anda Adam. Momentul emoționant a avut loc în Cappadocia, acolo unde artista și partenerul său au plecat într-o vacanță, fără să bănuiască faptul că se va întoarce cu inelul de logodnă pe deget.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședință foto”, a spus Anda Adam, într-un interviu.

Ce spune Anda Adam despre logodnicul său

Viața sentimentală a Andei Adam a fost în atenția tabloidelor mondene din țara noastră, după ce căsnicia sa cu Sorin Niculescu a ajuns la final. Au fost căsătoriți timp de cinci ani și au adus pe lume o fetiță adorabilă pe nume Evenlin, dar iată că legătura lor nu a fost să dureze. Când nimeni nu se aștepta mai puțin, Anda Adam a oferit fanilor săi din mediul online o veste neașteptată. A postat câteva fotografii cu noul său iubit, iar povestea lor de dragoste a avut un impact foarte puternic asupra celor care o urmăresc pe vedetă.

Totul s-a schimbat însă acum, deoarece artista a decis în cele din urmă să povestească lumii despre povestea de dragoste impresionantă pe care o trăiește. A vorbit atât despre relația sau cu Yosif Mohaci și despre planurile lor de viitor, dar și despre modul în care a fost cucerită de acesta.

”Este foarte atent cu mine, mereu mă protejează, are grijă de mine. Mă respectă și mă completează și împlinește în a fi un tot. Acum chiar mă simt completă, aș putea spune”, a declarat aceasta pentru Fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: