Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Andreei Bălan și-a serbat ziua de naștere. Ce urare i-a făcut artista

Iubitul Andreei Bălan și-a serbat ziua de naștere. Ce urare i-a făcut artista

Andreea Balan si Tiberiu Argint

Iubitul Andreei Bălan, Tiberiu Argint a împlinit, luni, 36 de ani, iar artista nu a ezitat să îi facă o urare frumoasă pe rețelele de socializare. Răspunsul lui Tiberiu Argint a stârnit uimire fanilor cântăreței.

Ce urare i-a făcut Andreea Bălan iubitului ei

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj de suflet, iubitului ei, Tiberiu Argint, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Tiberiu Argint a făcut, luni 36 de ani, iar artista i-a scris în dreptul unei postări a lui pe Instagram: „La mulți ani, sănătate, fericire și tot binele din lume”.

Ce a postat Tiberiu Argint de ziua lui pe Instagram

”#36ani Datorita lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învățat să respect și să iubesc! Vă iubesc!”, a scris iubitul Andreei Bălan.

Imediat după, Andreea Bălan i-a făcut o urare într-un comentariu la postarea tânărului sărbătorit. „La mulți ani, sănătate, fericire și tot binele din lume”, alături de două emoticoane cu o inimioară și un pupic. Răspunsul siropos nu a întârziat să apară: „Mulţumesc mult! Plănuiesc să te „bâzâi” în fiecare zi în viitorul apropiat”, care i-a făcut pe fani să se gândească la lucruri mari precum mutatul împreună sau chiar…unirea destinelor.

Cum se descurcă Andreea Bălan ca mămică singură

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan a spus că iubește rolul de mămică și că este topită după fetițele sale. Totodată, însă, artista a mărturisit că este destul de greu să fie mămică singură.

”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc”, a declarat Andreea Bălan la Acces Direct.

În plin proces de divorţ, Andreea Bălan trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi formează un cuplu din luna iulie și par foarte îndrăgostiţi unul de altul.

Tot în iulie, Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să-și asume relația și să iasă împreună în public. Cuplul a fost prezent în stațiunea Vama Veche, unde a arătat o poftă nebună de distracție. Îmbrăcată sexy, cu o fustă scurtă, bluză și șapcă, ultimele două accesorii de culoarea roz, artista și-a “sufocat” cu îmbrățișări noul iubi.

Cei doi au dansat până la epuizare, s-au sărutat, au stat îmbrățișați, și-au șoptit vorbe dulci la ureche, iar, ocazional, tânărul a atins cu mâinile posteriorul partenerei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: