Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul Iuliei Vântur riscă să ajungă la închisoare! Cum a reacționat vedeta: ”Este de ajuns”

Iubitul Iuliei Vântur riscă să ajungă la închisoare! Cum a reacționat vedeta: ”Este de ajuns”

Iubitul Iuliei Vântur riscă să ajungă la închisoare! Cum a reacționat vedeta: ”Este de ajuns”

Iubitul Iuliei Vântur, Salman Khan, riscă să ajungă la închisoare. Star-ul de la Bollywood este implicat într-un scandal de proporții, iar acum vedeta din România a avut prima reacție. 

Iubitul Iuliei Vântur riscă să ajungă la închisoare

Salman Khan, iubitul celebru al româncei Iulia Vântur, a intrat în urmă cu câteva luni în lumea afacerilor. Acesta s-a implicat în industria bijuteriilor alături de câțiva mambrii ai familiei sale. Toți au tras speranța că va merge exact așa cum își doresc, însă recent, pe numele lor au apărut mai multe acuzații de înșelăciune.

Iulia Vântur a avut și prima reacție după ce Poliția din Chandigarh i-a convocat pe celebrul actor, pe sora sa Alvira Khan, dar şi alte șase persoane, în urma unei plângeri de înșelăciune depuse de un om de afaceri local. Se pare că iubitul Iuliei Vântur a fost acuzat că nu ar fi respectat promisiunile pe care le-ar fi făcut unui partener de afaceri.

Potrivit informațiilor transmise de cancan.ro, Arun Gupta, investitorul pe care actorul „l-ar fi păcălit” a povestit că a deschis un magazin exclusiv sub marca „Being Human Jewellery”, pentru care a scos din buzunar între două și trei milioane de euro în 2018. Potrivit plângerii sale, bărbatul acuză că angajamentele de promovare nu au fost îndeplinite, iar, pe lângă acest lucru, nici bunurile nu i-ar fi fost livrate pentru magazinul său. El a spus că a contactat în mod repetat oficialii companiei, dar aceștia au refuzat să își respecte promisiunile. Reclamantul a susținut că biroul care urma să fie folosit pentru colectarea stocurilor era, de asemenea, închis din februarie 2020. Gupta a mai spus în plângerea sa că a fost asigurat de faptul că Salman Khan va veni el însuși pentru inaugurarea showroom-ului, în schimb, la eveniment, s-a prezentat cumnatul său, Aayush Sharma.

Cum a reacționat Iulia Vântur la acuzațiile primite de iubitul ei

După ce informaţiile au apărut în presă, reprezentanţii oficiali ai brand-ului au oferit o declaraţie, în care au explicat că Salman Khan și sora sa Alvira nu au nimic de-a face cu această plângere de înșelăciune depusă la Chandigarh.

”Problema actuală se află între SQJPL (Style Quotient ) şi Modern Jewels, întrucât nici «Being Human – Fundația Salman Khan», Salman Khan, Alvira Khan și niciun alt reprezentant nu au nimic de-a face cu ea. De fapt, domnul Salman Khan este doar proprietarul mărcii «Being Human», nici măcar un administrator al Fundației. Deoarece problema face, în prezent, obiectul judecății, nu vom putea să comentăm mai multe. Am dori, de asemenea, să clarificăm faptul că Alvira Khan şi ceilalţi reprezentanţi ai Fundaţiei au susținut întotdeauna extrem de mult partenerii lor și îi vom ține întotdeauna cu mare stimă”, se arată în declarație.

Iulia Vântur a oferit o reacţie despre acest subiect. Contactată de reporterii cancan.ro, faimoasa artistă nu a dorit să facă prea multe declaraţii, însă este alături de partenerul său în aceste momente dificile. Aceasta a trimis un comunicat oficial care apăruse deja în presa din India, în care arată că are încredere deplină în partenerul său. De asemenea, vedeta a completat: ”Dacă ei au clarificat situaţia oficial, legal, este de ajuns”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: