Redactia.ro
Home » Monden » Iulia Albu, observații acide către Oana Roman. Ce l-a deranjat pe criticul de modă

Iulia Albu, observații acide către Oana Roman. Ce l-a deranjat pe criticul de modă

GALERIE FOTO (5) oana roman

Oana Roman a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimii ani. Vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 20 de kilograme, cu ajutorul unei diete personalizate.

Oana Roman a „topit” 20 de kilograme

Fiind mereu ținta glumelor cu privire la greutatea sa, Oana Roman a decis în 2019 să facă o schimbare majoră, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

„Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri. Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri.

De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri. Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident”, povestea Oana Roman.

După ce a slăbit, fiica fostului premier Petre Roman s-a afișat în repetate rânduri în ținute mulate, pe care înainte nici nu visa că le va purta vreodată. Acum, Oana nu mai ține cont de părerile răutăcioase la adresa ei și se îmbracă așa cum îi poftește inima.

Oana Roman, în vizorul Iuliei Albu

Considerată mama scandalurilor în România, Iulia Albu a luat-o în vizor pe Oana Roman și i-a analizat cu un ochi foarte critic stilul vestimentar.

Criticul de modă a făcut afirmații dure, menționând „lipsa de bun gust” a vedetei. „Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte. Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun gust intră în gura mea”, a afirmat Iulia Albu, la o emisiune de televiziune.

Totuși, a subliniat că se observă un progres de-a lungul anilor. „Ea a oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei. Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate”, a mai spus Iulia Albu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: