Redactia.ro
Home » Monden » Jador a cucerit-o și pe Ioana Filimon. Ipostazele în care s-a fotografiat cu Miss România

Jador a cucerit-o și pe Ioana Filimon. Ipostazele în care s-a fotografiat cu Miss România

GALERIE FOTO (4) Jador si Ioana Filimon indragostiti

Jador a făcut o nouă cucerire în rândul domnișoarelor din showbiz-ul românesc. Cea care i-a căzut plasă este nimeni alta decât Ioana Filimon, fostă Miss România. Cei doi s-au întâlnit la filmări și au putut să stea dezlipiți unul de altul. Dovadă sunt chiar imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare.

Noua cucerire a lui Jador. Cum s-au pozat cei doi

Cântărețul de la Puterea Dragostei a postat mai multe filmulețe pe contul de Instagram în care apare în ipostaze tandre cu vedeta de la Pro TV. După participarea la show-ul Ferma de la Pro, Ioana Filimon a căpătat un plus de notorietate. Ipostazele în care au apărut cei doi transmit emoția puternică, prinvindu-se îndelungat ți sărutându-se.

Fotomodelul nu a putut să își țină mâinile departe de trupul sculptat a lui Jador. Ei apar îmbrățișați, săruntându-se cu patos. Mai mult, Jador a spus că “M-am însurat”,după ce s-a trezit periculos de aproape de manechinul care a sucit mințile a milioane de bărbați cu dansurile ei senzuale la „Ferma”.

Jadore are propriul reality – show

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele din buletin a devenit unul din cei mai râvniți cântăreți din România. Popularitatea lui a explodat în urma participării în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D. Recent, artistul a început să se bucure de propriul său reality-show, difuzat de postul de televiziune Antena Stars. În respectiva producție, cântărețul le arată fanilor tot ceea ce face în viața de zi cu zi, practic, cum arată omul din spatele numelui de scenă Jador.

În ultimele luni, numele lui Jador se aude aproape peste tot. Băcăuanul a dat lovitura pe piața muzicală cu piesa „Dau moda”, cântată alături de Lino Golden. Mai mult, Jador a decis că este timpul să se pună șa casa lui și a început să-și ridice propriul cămin. La început cântărețul nu dorea o casă mare, dar și-a schimbat planurile în timp și vrea un spațiu unde să poată petrece cu prietenii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: