Redactia.ro
Home » Monden » Jador, confesiuni despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană: ”Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni”

Jador, confesiuni despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană: ”Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni”

Jador, confesiuni despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană: ”Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni”

După ce a ajuns în România, Jador a făcut o serie de confesiuni despre concurenții Survivor România și cum au trăit aceștia timp de câteva luni pe insulă. 

Jador, confesiuni despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană

Jador a fost eliminat de curând de la Survivor România, iar acum, ajuns în țară, cântărețul a făcut o serie de confesiuni despre cum trăiesc concurenții în Republica Dominicană, în junglă, fără condițiile cu care erau obișnuiți în România.

Faimosul a fost nevoit să părăsească show-ul din cauza accidentării sale la picior însă asta nu l-a oprit din a fi implicat în acest show. Se pare că Jador vrea să continue cu declarațiile despre cum a fost această experiență pentru el. Acesta a mărturisit cum își fac nevoile concurenții în Republica Dominicană, având în vedere că nu au un grup sanitar la îndemână.

Cântărețul de manele a intrat în niște detalii mult prea intime despre cum se trăiește la Survivor în emisiunea Teo Show, iar la un moment dat Bursucu i-a cerut să depășească explicațiile, însă Jador nu s-a lăsat și a continuat să vorbească.

”Ne duceam în junglă departe, dacă tot vine vorba de treaba mare. Mă duceam unde erau crabii și nu mă vedea nimeni. Problema era cum făceam treaba mare, că eu eram cu piciorul. Am găsit o metodă sprijinită”, a declarat Jador la Kanal D.

De asemenea, Jador a mai declarat că nu poartă pică nimănui și că lumea a înțeles greșit izbucnirile sale. Acesta susține că, în fond, ține la fiecare concurent, că e faimos sau războinic, pentru că a reușit să le afle poveștile de viață, motivele pentru care s-au înscris în acest concurs și empatizează cu fiecare în parte.

”Lumea n-a înțeles relația mea cu Războinicii. Vreți să știți cum fac când merg la mama? Fug peste ea, o pun jos și o mușc. Se înțelege altfel”, a completat Jador.

Concurenții de la Survivor sunt cazați într-un resort de lux

După eliminarea din competiția Survivor România, Jador a postat mai multe imagini filmate din Republica Dominicană, iar aceastea au arătat că toți concurenții au fost cazați la un resort de lux!

Cântărețul a postat într-un vlog imaginile de când el și colegii lui au ajuns în Republica Domicană. Jador a documentat drumul din avion și și-a filmat colegii, întrebându-i dacă se simt pregătiți pentru competiție. Mai mult, artistul a și râs de aeroportul lor, spunând că are ”stuf”. Pe filmare s-a văzut și hotelul de cinci stele cu piscină și extrem de luxos la care au stat concurenții, înainte și după competiție.

”Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm?”, a spus Jador, în timp ce își anunța, pe rând, colegii că urmează să stea „în coteț”.

Artistul le-a arătat fanilor hotelul de cinci stele la care concurenții erau cazați în afara competiției, iar condițiile, după cum se vede și din fotografii, erau mai mult decât decente. El și-a continuat filmarea în momentul în care a părăsit competiția Survivor, iar aspectul lui se vede că a avut de suferit enorm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: