Redactia.ro
Home » Monden » Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei: ”Știm amândoi care e situația”

Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei: ”Știm amândoi care e situația”

GALERIE FOTO (3) Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei: ”Știm amândoi care e situația”

Jador își dorește din tot sufletul să se împace cu fosta lui iubită, Georgiana! Faimosul de la Survivor România nu-și poate vedea viața fără ea, însă tânăra nu vrea să mai audă de el. 

Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei

Jador nu poate trece peste marea lui iubire, Georgiana. Artistul și tânăra au fost într-o relație ani buni și ea este cea pentru care Faimosul a plâns la Survivor România. Imediat cum a ajuns acasă, acesta a sperat că se vor împăcat, însă nu a fost deloc așa, asta pentru că fosta sa parteneră nici nu vrea să mai audă de el.

În momentul când a părăsit competiția, Jador a venit croit să se împace cu cea care i-a fost alături deși a rănit-o cu fiecare ocazie. La una din probe, pe vremea când Jador era la Survivor, acesta a primit un mesaj de la Georgiana, drept recompensă. Cuvintele fostei iubite l-au făcut pe artist să plângă în hohote.

”Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas…când ai plecat la Survivor, dar de acolo, din toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, a fost mesajul Georgianei pentru Jador.

Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei: ”Știm amândoi care e situația”

Jador a făcut tot ce a putu pentru a-i recâștiga încrederea și inima frumoasei sale iubite, însă acesta nu a avut noroc, căci Georgiana nu vrea să se mai implice în acestă relație, prefând să fie una doar de amiciție.

”Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, a spus Jador la Survivor.

Georgiana își dorește o carieră în televiziune

Fosta iubită a lui Jador, Georgiana, lucrează în domeniul jurnalistic, e liniștită și nici nu mai vrea să audă de o împăcare cu celebrul artist, susțin surse din anturajul ei, potrivit cancan.ro.

“Georgiana este redactor în cadrul unei televiziuni. Este liniștită și nici nu vorbește despre Jador, deși colegii ei știu că ea este fata pe care artistul a iubit-o ca pe ochii din cap și despre care a povestit cu fiecare ocazie. Ea spune că nu-și mai dorește să se împace cu el, că relația nu mai funcționează, pentru că el ar fi umblat și cu alte fete. Jador ar fi încercat să se împace cu ea și la revenirea în țară, de la Survivor, însă ea l-a refuzat.

Jador încearcă din răsputeri să-și recupereze fosta iubită! Georgiana a dezvăluit motivul despărțirii dintre ei: ”Știm amândoi care e situația”

Culmea, nici nu dorește să vorbească despre el atunci când este întrebată. Georgiana este o fată liniștită, la locul ei, este muncitoare și trage cot la cot cu echipa. Nu a fost angajată în televiziune ca “iubita lui Jador”, ci ca orice alt redactor. Acesta este și motivul pentru care ea preferă să nu discute despre fostul ei iubit pentru că nu crea discuții între colegi, pentru a nu fi, la un moment dat, subiect de bârfă. Muncește foarte mult și își dorește o carieră în televiziune”, susțin surse din anturajul Georgianei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: