Redactia.ro
Home » Homepage » Jador și Cătălin Moroșanu se măsoară în „bărbăție” la Survivor. Manelistul l-a taxat dur pe coechipierul său: ”Când ajungi la o vârstă, nu mai merge ciocanul”

Jador și Cătălin Moroșanu se măsoară în „bărbăție” la Survivor. Manelistul l-a taxat dur pe coechipierul său: ”Când ajungi la o vârstă, nu mai merge ciocanul”

GALERIE FOTO (4)

Jador și Cătălin Moroșanu a deschis o întreagă discuție, după ce au câștigat jocul pentru imunitatea triburilor. Colegii manelistului l-au catalogat ca fiind un „copil bătrân”, în urma acțiunilor pe care le-a avut vis-a-vis de colegele din echipa adversă.

Se pare că discuțiile din tribul Faimoșilor nu sunt doar unele distructive, ci apare și o urmă de amuzament, mai ales când în centrul atenției este nimeni altul decât Jador. Artistul și-a făcut toți colegii să râdă în momentul în care a deschis un subiect legat de „bărbăția” fiecăruia.

Cătălin Moroșanu, Zmărăndescu și Jador își măsoară „bărbăția” la Survivor All Stars

La cei 28 de ani ai săi, Jador se bucură de o mulțime de femei care își doresc să ajungă în patul lui, tocmai de aceea foarte rar a fost văzut singur. Din acest motiv, bărbatul are o încredere fenomenală în propriile sale „forțe”, așa că s-a luat la întrecere cu doi veterani ai timpului, Moroșanu și Zmărăndescu.

Dialogul dintre cei trei este de-a dreptul savuros, mai ales în momentul în care Moroșanu a venit cu o replică amuzantă, menită să îi închidă gura manelistului. Relatăm mai jos discuția dintre cei trei:

„Zmărăndescu: Ești ca un copil bătrân

Jador: Probabil ca ai mei colegi ma numesc așa pentru că eu mă trezesc dimineața, încep să dansez, mai cânt ceva, mă distrez, râd.

Moroșanu: Ești copilul bătrân, că la 30 de ani intri în vârsta a doua. Așa că acum ești un copil bătrân, după ajungi și tu în clasa bătrânilor, unde sunt eu și Zmără.

Jador: Dar când ajungi la o vârsta, nu mai merge ciocanul. Asta e problema.

Moroșanu: Merge ciocanul, merge chiar foarte bine, crede-mă. Și am și experiență.

Jador: Dacă și obosești repede, nu e vina mea, e ca pe traseu.

Zmărăndescu: Da, mă, dar finalizarea contează. Depinde cum o dai”, a fost dialogul dintre cei trei colegi de echipă.

Jador a mărturisit adevărul despre „bărbăția” lui Cătălin Moroșanu

Manelistul nu a fost destul de convins de discuția pe care a purtat-o cu cei doi veterani de la Survivor All Stars, motiv pentru care a dezbătut din nou problema la testimoniale. Se pare că artistul nu crede în spusele lui Moroșanu și a oferit chiar și o explicație care să îi susțină punctul de vedere.

„Noi suntem băieți inofensivi aici pentru că nu mâncăm și nu avem ce să le facem fetelor. Moroșanu se laudă că este…. așa. Aici în junglă?! Eu nu cred. Aici în junglă nu ai cum să fii puternic, dacă înțelegi ce vreau să spun. N-ai cum să fiți puternici dragi bărbați. Încercați să nu mâncați câteva zile să vedeți ca nu mai aveți putere. Domnul Cătălin Moroșanu, acest bătrân, nu are cum să aibă putere. Poate să fie el oricum. Poate odată a ridicat un ochi și a spus „Alo, sunt încă în viata”, dar în niciun caz nu are cum să… știți voi. Pentru că dacă eu, la 28 de ani, în floarea vârstei, nu am putere, dar el la 40 de ani?”, a fost reacția lui Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: