Redactia.ro
Home » Monden » Imagini interzise minorilor la Survivor All Stars! Producătorii au difuzat momentul, fără să observe că sânul uneia dintre concurente nu este acoperit | FOTO

Imagini interzise minorilor la Survivor All Stars! Producătorii au difuzat momentul, fără să observe că sânul uneia dintre concurente nu este acoperit | FOTO

GALERIE FOTO (3)

În imaginile care au fost difuzate miercuri, 31 ianuarie 2024, una dintre Faimoase a avut parte de un moment stânjenitor surprins de camerele de supraveghere de pe insulă. Producătorii Pro TV au omis să taie acest detaliu la montaj, motiv pentru care o întreagă țară a asistat la imaginile demne de fata de la pagina 5.

Nu mai este niciun secret faptul că există momente în care concurenții sunt surprinși pe picior greșit de camerele de supraveghere, iar producătorii au misiunea grea de a monta fiecare secvență în parte. Totuși, mai apar mici greșeli care nu fac decât să stârnească isteria, mai ales dacă vorbim despre imagini interzise minorilor.

Faimoasa care și-a arătat sânul la Survivor All Stars, de pe Pro TV

Nu vă mai ținem foarte mult cu sufletul la gură și vă spunem că este vorba despre nimeni alta decât Ana Porgras, care oricum se mândrește cu un trup demn de invidiat. Frumoasa brunetă se afla pe plajă, alături de o colegă, moment în care s-a gândit că este momentul ideal pentru a se bucura de un bronz în Republica Dominicană.

În timp ce discutau despre strategiile echipei și despre jocul de imunitate pe care l-au și câștigat Faimoșii în ultima ediție, camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta este pe burtă, fără sutien, iar unul dintre sâni rămâne neacoperit. Bărbații care au văzut momentul, au profitat imediat de ocazie pentru a dezbate acest subiect pe rețelele de socializare.

Elena Ionescu, surprinsă într-o ipostază interzisă la Survivor

Se pare că Ana Porgras nu este singura surprinsă în off-side în acest sezon. Înaintea sa, Elena Ionescu a avut parte de aceeași problemă, iar imaginile au apărut cu nonșalanță la televizor, semn că producătorii de la Pro TV au dat-o în bară din nou.

Pentru a menține șansele în competiție, Elena Ionescu s-a mobilizat din plin pe terenul de joc, chiar dacă efortul ei i-a adus o situație jenantă. Din cauza unor mișcări bruște în timp ce alerga pentru a încheia proba, câștigătoarea primului sezon Survivor România a rămas cu un sân dezgolit, iar imaginile au fost difuzate accidental la Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: