Redactia.ro
Home » Monden » Jador vrea să plece din România! Fanii au fost șocați de mărturisirile artistului

Jador vrea să plece din România! Fanii au fost șocați de mărturisirile artistului

Jador

Jador vrea să plece din România! Vestea i-a șocat total pe fanii artistului. Acesta susține că nu poate dezvălui motivul real pentru care părăsește țara, astfel că internauții sunt curioși să afle detalii. 

Jador vrea să plece din România

După ce a aruncat vestea că vrea să plece din România, Jador a fost asaltat cu întrebări de la admiratori. Aceștia nu înțeleg de ce artistul a luat această decizie atât de brusc. Jador vrea să plece din România pentru o perioadă de șase luni, timp în care va lipsi și de pe rețelele de socializare. Mai multe detalii nu a spus, astfel că destinația rămâne decamdată secretă.

Chiar dacă nu poate divulga chiar totul despre plecarea lui, artistul le aruncă indicii fanilor lui pe rețelele de socializare. Astfel, unii dintre ei susțin că Jador va pleca în Statele Unite pentru a se face remarcat în industria muzicală, iar alții sunt de părere că manelistul este atât de îndrăgostit de o femeie misterioasă, încât își va părăsi casa pentru ea.

Fanii au fost șocați de mărturisirile artistului

După ce fanii au aruncat speculații și zvonuri pe internet, Jador a decis să pună capăt acestor povești mărturisind că nu sunt reale și că niciunul dintre aceste motive nu este adevărat, potrivit spynews.ro.

”Am primit diferite mesaje, cum că intru la închisoare, dar eu nu o să intru la închisoare și chestii din astea că eu sunt un om liniștit, unii că mă duc să fac muzică în America, unii că mă duc după o gagică nu știu unde. Nu, nu se întâmplă nimic din toate astea. Totul e bine, sunt sănătos”, a spus Jador.

Jador vrea să plece din România, ia acest lucru e sigur, indiferent de motivul pentru care pleacă. Fanii sunt dezamagiți și speră că artistul se va răzgândi. Dovadă că decizia este luată este și faptul că Jador și-a pus mașina de lux la vânzare.

”Nu pot să vă spun exact unde o să plec pentru că momentan vreau să țin secret asta. E o chestie care îmi face rău, dar și bine. Nu știu să vă zic dacă este o chestie negativă sau pozitivă în viața mea, ceea ce o să se întâmple, dar se întâmplă și o să merg cu capul înainte. O să existe o perioadă de inactivitate”, a mai adăugat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: