Redactia.ro
Home » Monden » Jason Momoa, clipe grele după Game of Thrones: ”Muream de foame”

Jason Momoa, clipe grele după Game of Thrones: ”Muream de foame”

GALERIE FOTO (2)

Unul dintre cei mai celebri actori de la Hollywood a trecut prin momente dificile după ce și-a pierdut rolul din ”Game of Thrones”. Jason Momoa a povestit că nu a avut ce să pună pe masă copiilor.

Jason Momoa, clipe grele

Celebritatea nu înseamnă întotdeaun și succes. Actorul Jason Momoa a trecut prin clipe dificile după ce personajul său, Drogo a fost ucis. Așadar, s-a retras și timp de doi ani a avut mari probleme financiare. El a mărturisti că ”murea de foame” după Game of Thrones”, informează stirileprotv.ro.

”Muream de foame după Game of Thrones. Nu găseam nimic de lucru. Este foarte greu când ai copii și ești plin de datorii”, a mărturisit actorul într-un interviu pentru InStyle

Soarta i-a surâs la un moment dat

Soarele a reapărut pe strada actorului după doi ani cumpliți. A reușit să obțină un rol important în “Liga Dreptății”, apoi a urmat rolul “Aquaman” care l-a și îmbogățit peste noapte.  Jason Momoa este căsătorit cu actrița Lisa Bonet. Cei doi au făcut nunta în 2017, după 13 ani de relație. Au și doi copii împreună Nakoa (11 ani) și Lola (13 ani).

Starul de 41 de ani a reușit, așadar să devină unul dintre cel mai bine plătiţi actori. În prezent, este admirat mai ales pentru fizicul lui, exotic şi sculptat.

Și atunci când a fost în Aquaman 2 actorul Jason Momoa a avut probleme.El a scris, la un moment, dat pe contul său de Instagram că nu poate începe filmările pentru Aquaman 2 deoarece ”a fost călcat de un buldozer” . Asta pentru că se afla în Hawaii unde protesta față de construirea unui telescop uriaș pe un teren considerat sacru de localnici.

”Ne pare rău Warner Bros. Nu putem filma” Aquaman 2. Pentru că Jason a fost călcat de un buldozer, în timp ce încerca să oprească pustiirea pământului său natal. Asta nu se va întâmpla. Nu vă lăsăm să mai faceți asta. Destul, este suficient. Mergeți în altă parte”, este mesajul postat pe contul de Instagram al actorului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: