Redactia.ro
Home » Sport » Jocurile Olimpice Tokyo 2020 ar putea fi anulate din cauza coronavirusului

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 ar putea fi anulate din cauza coronavirusului

jocurile olimpice

Jocurile Olimpice Tokyo 2020 sunt, acum, sub spectrul epidemiei de coronavirus. Japonezii iau în calcul o posibilă amânare.

Olimpiada de vară din Toyko din această vară ar putea fi amânată spre sfârșitul anului, din cauza temerilor de coronavirus, deoarece unele rezervări făcute deja au început să fie anulate, scrie Agerpres.

Ministrul pentru Olimpiadă al Japoniei, Heiko Hashimoto, a dezvăluit că organizatorii că fac tot ce le stă în putință pentru ca jocurile să meargă înainte așa cum era planificat. Dar, odată cu răspândirea tot mai mare a coronavirusului, s-ar putea să fie forțați să le amâne câteva luni.

Accident grav cauzat de o româncă în Italia. Trei persoane au murit

Hashimoto a declarat, marți, 3 martie: „Contractul solicită ca jocurile să aibă loc în 2020. Acest lucru ar putea fi interpretat ca permițând amânarea. Facem tot ce putem pentru a ne asigura că jocurile merg înainte, așa cum a fost planificat.”

În ciuda acestui fapt, Betfair și-a lansat ultimele cote luând în considerare și că Jocurile Olimpice ar putea să fie anulată în întregime. Actualizarea vine la doar câteva zile după ce șeful Comitetului Olimpic Internațional, Dick Pound, a declarat că este mai probabil ca Jocurile să fie anulate decât amânate.

Pound a susținut: „Nu amânați ceva în funcție de dimensiunea și scara Olimpiadei. Există atât de multe piese mobile, atâtea țări și anotimpuri diferite, sezoane de competiții și sezoane de televiziune. Nu puteți spune doar că o vom face în octombrie. Cel mai probabil ar trebui să vă gândiți la o anulare.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: