Redactia.ro
Home » Sport » Joseph Bouasse, jucătorul celor de U Cluj a murit la doar 21 de ani! Povestea tragică a fotbalistului

Joseph Bouasse, jucătorul celor de U Cluj a murit la doar 21 de ani! Povestea tragică a fotbalistului

tragedie, deces, Joseph Bouasse , AS Roma

Camerunezul crescut de AS Roma, Joseph Bouasse Ombiogno Perfection, a murit în Italia după ce a suferit un stop cardiac.

Joseph Bouasse Ombiogno Perfection fusese transferat de U Cluj în această iarnă. Nu a apucat însă să debuteze din cauza pandemiei de coronavirus.

„Plecat din Camerun pentru o viață mai bună, Joseph a ajuns prima oară în Roma. Aici a fost abandonat de agentul care îi promisese o viață mai bună, chiar în gara Termini. A fost salvat de un club din Serie C, iar apoi un scouter al celor de la AS Roma l-a remarcat la un joc amical. S-a antrenat cu prima echipă sub comanda lui Spalletti, unde s-a înțeles foarte bine cu De Rossi și Nainggolan”, au scris italienii de La Repubblica.

Prietenii au fost șocați când au auzit cumplita veste, astăzi.

„Este incredibil! Am vorbit cu el, sâmbătă a ieșit la o miuță cu mai mulți prieteni. Nu-mi vine să cred,” a declarat Joseph Minala, jucătorul celor de la Lazio.

Povestea incredibilă a fotbalistului

În anul 2015, camerunezul a emigrat în Italia. Ajuns la Roma a fost lăsat în gara Termini de agentul său. A reușit să ajungă la un club din Serie C. Norocul a făcut ca un scouter al celor de la AS Roma să-l observe într-un meci amicat. În 2016 a reușit să ajungă la AS Roma la echipa U 19. Mai târziu a avut oportunitatea de a se pregăti cu Spalletti. În anul 2018 a rămas liber de contract, apoi a venit oferta românilor pe care a acceptat-o. Nu a avut însă ocazia de a debuta pentru noua sa echipă, campionatul fiind întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

“AS Roma deplânge dispariția fostului fotbalist de la Primavera, Joseph Bouasse Perfection și transmite condoleanțe familiei în aceste momente triste”, este comunicatul postat pe pagina oficială a italienilor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: