Redactia.ro
Home » Știri » Jucătorul de golf Tiger Woods a fost implicat într-un accident grav de mașină! Se află în stare gravă la spital

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost implicat într-un accident grav de mașină! Se află în stare gravă la spital

Jucătorul de golf Tiger Woods a fost implicat într-un accident grav de mașină! Se află în stare gravă la spital

Tiger Woods a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicat într-un accident de mașină! A fost scos cu aparatul de descarcerare. 

Tiger Woods a fost implicat într-un accident de mașină

Celebrul jucător de golf, Tiger Woods, a fost implicat într-un accident grav de mașină, care s-a produs marți dimineața în Los Angeles.

Sportivul a fost dus imediat în sala de operații după ce a suferit “multiple răni la picior”, anunță BBC.

Departamentul șerifului din Los Angeles a spus că au “răspuns la un accident cu un singur vehicul care s-a rostogolit”, în care “vehiculul a avut pagube majore”. Campion la turneele majore de golf de 15 ori, Woods a trebuit scos din mașina distrusă de către pompieri și paramedici. Agentul său a confirmat că Woods este rănit la picior, scrie Digi24.

“Acesta se află momentan în blocul operator și vă mulțumim pentru dreptul la viața privată și sprijin”, a declarat agentul lui Woods, Mark Steinberg.

Woods se afla singur în mașină, care s-a răsturnat în sudul Californiei după o coliziune. Mașina a suferit “pagube majore”, potrivit polițiștilor locali. În vârstă de 45 de ani, Woods s-a aflat în California pentru o filmare de două zile cu Golf Digest/GOLFTV după ce a fost gazda competiției PGA Tour Genesis din timpul weekend-ului, potrivit GolfDigest.

Au apărut fotografii pe rețelele sociale cu Woods zâmbind, luni, împreună cu Dwayne Wade și David Spade la Rolling Hills Country Club, însă acesta nu se putea mișca normal.

Filmarea l-a implicat pe Woods care dădea lecții pe terenul de golf unor celebrități, însă el mai mult a dat instrucțiuni și doar a lovit câteva putt-uri. Era într-o stare de spirit bună luni, însă nu a ajuns la teren pentru a doua zi de filmări.

El a mai fost implicat într-un accident de mașină în 2009, în Florida. În 2009, după ce s-a despărţit de Elin Nordegren, Woods a plecat de acasă şi şi-a lovit maşina, Cadillac Escalade, de un hidrant şi de un copac. Jucătorul de golf a fost operat pentru o afecţiune la spate în 2017.

Tiger Woods, prins conducând sub influența unor substanțe interzise

În 2017, Tiger Woods a fost arestat în Florida, în urma unor suspiciuni de conducere sub influența unor substanțe interzise. Autoritățile au anunțat că testele nu au indicat alcool în organismul jucătorului de golf.

Tiger Woods a fost reținut în apropierea casei sale din Jupiter, Florida, și a fost dus la o secție de poliție din Palm Beach, după ce un echipaj l-a observat rulând haotic pe șosea. Testele preliminare au indicat prezența unor substanțe interzise în organismul lui Woods, dar poliția a anunțat că nu este vorba de alcool. Woods dă vina pe o reacție neașteptată a unor medicamente recomandate de chirurgul care l-a operat la spate. Autoritățile au făcut publică o fotografie în care sportivul arată de nerecunoscut.

Jucătorul de golf a fost eliberat după ce a petrecut 3 ore și jumătate în arest. Acesta și-a recunoscut vina, dar ancheta continuă, așa că sportivul riscă să se întoarcă după gratii.

„Înțeleg gravitatea faptelor mele și îmi asum responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat. Voi face tot ce îmi stă în putere ca asemenea evenimente să nu se repete”, a promis atunci americanul.

Nu este prima dată când Tiger Woods are probleme cu poliția. În 2009, a fost arestat după ce a provocat un accident. Analizele au arătat atunci că acesta consumase băuturi alcoolice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: