Redactia.ro
Home » Sport » Karabatic este nemulțumit de decizia EHF. “Noi suntem cei care ne expunem”

Karabatic este nemulțumit de decizia EHF. “Noi suntem cei care ne expunem”

Karabatic este nemulțumit de decizia EHF

Nikola Karabatic este nemulțumit de decizia EHF. Federaţia Europeană de Handbal a decis ca turneul Final Four al Champions League să se desfășoare cu două săptămâni înainte de Campionatului Mondial din Egipt (14-31 ianuarie 2021). Cei mai mulți handbaliști de la PSG sunt furioși din cauza acestei decizii.

„Toate schimbările sunt înfricoșătoare. Noi, jucătorii, suntem în centrul a tot ce se întâmplă, dar nu avem niciun cuvânt de spus. Este o prostie, pentru că noi suntem cei care ne expunem. Am înțeles că EHF are rațiuni economice pentru care vrea ca Final Four-ul să se țină, dar va trebui să jucăm într-un ritm infernal”, a spus Karabatic, pentru Ouest-France.

Nikola Karabatic e în acest momet cel mai bun handbașist din lume. A luat de trei ori Liga Campionilor, iar cu naționala Franței este dublu campion olimpic, cvatruplu campion mondial și triplu campion european.

Karabatic este nemulțumit de decizia EHF

„Vrem să facem o treabă grozavă, dar suntem într-o poziție în care riscăm foarte mult. Ne putem accidenta grav și chiar există pericolul de a ne scurta cariera, când jucăm atât de des”, a mai spus handbalistul.

Deciziile luate de EHF din cauza pandemiei de coronavirus au nemulțumit multe cluburi. Și echipa Dinamo are de suferit. “Câinii” ar fi trebuit să joace cu PSG în Liga Campionilor, pentru calificarea în sferturile competiției, dar meciul a fost anulat. Echipele de pe primele două locuri în grupele A și B s-au calificat automat mai departe. Supărarea a fost cu atât mai mare pentru români cu cât Dinamo era neînvinsă în acest sezon în Liga Campionilor.

„E dureros. Suntem singura echipă care nu am pierdut niciun meci. Ne-au luat toată munca şi tot ce am realizat până acum. Meritam şi noi măcar atât, să ne apărăm şansele, alea mici care erau. Să nu pierzi niciun meci în Champions League şi să fii eliminat la masa verde… adică măcar să joci, să fii acolo pe teren… Sezonul ăsta nu ne-a bătut nimeni, dar uite că ne-a eliminat un virus”, a declarat Dan Savenco, căpitanul dinamoviștilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: