Redactia.ro
Home » Monden » Katy Perry este însărcinată din nou? A fost surprinsă cu burta proeminentă FOTO

Katy Perry este însărcinată din nou? A fost surprinsă cu burta proeminentă FOTO

GALERIE FOTO (7) Katy Perry este însărcinată din nou

Katy Perry este însărcinată din nou? Artista trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei, actorul Orlando Bloom, iar anul trecut, a devenit pentru prima oară mamă. Acum, fanii vedetei se întreabă dacă nu cumva aceasta este însărcinată pentru a doua oară. Katy a fost surprinsă de paparazzi în costum de baie, iar burta sa era proeminentă.

Katy Perry este însărcinată din nou? A fost surprinsă cu burta proeminentă FOTO

Katy Perry este însărcinată din nou? Celebra artistă a născut pentru prima oară în august, anul trecut. Katy Perry a adus pe lume o fetiță minunată, iar acest lucru l-a făcut extrem de fericit pe iubitul ei, actorul Orlando Bloom. „Suntem îmbătați de iubire și entuziasmați de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar știm că suntem norocoși și nu toată lumea are parte de o naștere liniștită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical și la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut își pierde viața, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate.Ca părinți de nou născut, asta ne frânge inima și empatizam acum mai mult că niciodată cu părinții cu probleme“, au spus cei doi la acea vreme.

Acum, Katy surprinde din nou. Artista a fost surprinsă de paparazii la plajă, în timp ce se afla cu fiica și iubitul ei. Dar un lucru le-a atras atenția tuturor și anume că vedeta are burta proeminentă. Katy purta un costum de baie întreg, de culoare mov, care îi scoate în evidentă burta ieșită din comun, ceea ce i-a determinat pe fanii săi să se întrebe dacă nu cumva, aceasta este însărcinată. Momentan nu se știe, dar un lucru este cert: Katy Perry arată foarte bine nemachiată, iar rolul de mamă i se potrivește perfect.

Cum se înțeleg Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Celebra artistă, în vârstă de 36 de ani trăiește o poveste de iubire alături de Orlando Bloom, 44 de ani. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, iar acum au împreună o fetiță minunată. În trecut, ambii au fost căsătoriți, dar au divorțat de partenerii lor. Katy Perry a fost măritată cu Russell Brand, iar Orlandă cu Miranda Kerr, împreună cu care are un copil.

Artista a avut o apariție pe rețelele de socializare, cu scopul de a-și arăta sprijinul pentru noua cremă din linia de skincare a Mirandei, KORA Organics. Aceasta a vorbit și despre relația pe care o are cu fosta soție a iubitului său. „Unul dintre lucrurile minunate ale apropierii de Miranda este că ajung să încerc toate produsele ei, mai ales când fiul ei [Flynn] vine acasă cu ele în rucsac.În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai atentă la lucrurile legate de sănătate,”, a spus artista.

Miranda Kerr si Katy Perry

În trecut, Miranda Kerr a declarat că o îndrăgește pe noua parteneră a lui Orlando Bloom. „O ador pe Katy și mă bucur că Orlando a găsit pe cineva care-i bucură inima,pentru că, la urma urmei, cel mai important e ca Flynn să aibă niște părinți fericiți.Copiii sunt dragostea mea cea mare. E cel mai minunat lucru din lume să fii mamă,” a spus ea în conversația de pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: