Redactia.ro
Home » Știri » KFC va crea carne în laborator cu impimanta 3D. Carnea viitorului va fi sănătoasă?

KFC va crea carne în laborator cu impimanta 3D. Carnea viitorului va fi sănătoasă?

KFC va crea carne în laborator cu impimanta 3D. Carnea viitorului va fi sănătoasă

KFC se îndreaptă cu încredere spre restaurantul viitorulu, celebrul gust va fi creat îm laborator cu ajutorul tehnologiei inovatoare de bioprinting 3D.Ideea inovatoare a apărut din necesitatea tot mai accentuată a unui stil de viață sănătos și a cererii în ascensiune de alimente mai ecologice.
Proiectul companiei are intenții de a produce nuggets de pui create în laborator, acestea păstrându-și gustul dart și aspectul original KFC.

Când se vor gusta primele bucăți de carne creată în laborator?

Tehnologiile de bioprinting 3D au început să fie recunoscute ințial pe scară largă în medicină, astăzi câștigând teren și in alte domenii precum producerea de alimente.
Se preconizează o primă testare a produsului finit în toamna acestui an la Moscova.
3D Bioprinting Solutions dezvoltă astfel o tehnologie de bioprintare folosindu-se celule de pui și materiale vegetale, ceea ce înseamnă reproducerea gustului autentic aproape fără fără a implica și sacrificarea animalelor în acest proces.
Celebra companie colaborează cu fima de bioprintare oferindu-le toate ingredientele necesare și inconfundabile fără de care nu ar mai putea fi Kentucky Fried Chicken.

Carnea viitorului  o idee bună pentru mediu

Cu toate că cei mai mulți vor fi sceptici în privința îmbrățișării acestei idei , metoda de bioprinting are mai multe avantaje conform declarațiilor KFC: vor fi exact aceleași arome ca cele care ne bucură acum papilele gustative, se exclud mulți aditivi care se folosesc acum și nu sunt tocmai buni pentru sănătatea noastră, produsul final va fi unul cu totul bio, se reduce consumul de energie cu mai mult de jumătate iar emisiile de gaze cu efect de seră se reduc și ele considerabil.
Deși pare ireal de crezut aceste soluții ar permite furnizarea de alimente pentru toată populația care se află în plină creștere și îmbunătățind relația omului cu mediul care a suferit exagerat de mult până acum.
Tehnologia bazată pe bioprinting 3D poate deveni un domeniu salvator pentru noi și planeta care se anunță un mediu greu de locuit în viitorul apropiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: