Redactia.ro
Home » Monden » Kim Kardashian are o relație cu Maluma? Ce spune vedeta

Kim Kardashian are o relație cu Maluma? Ce spune vedeta

GALERIE FOTO (6) Kim Kardashian are o relație cu Maluma

Kim Kardashian are o relație cu Maluma? În urmă cu câteva luni, Kim Kardashin cerea divorțul de rapperul Kanye West, după aproape șase ani de căsnicie. Cei doi au împreună patru copii și forma unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria divertismentului. Cu toate astea, vedeta a surprins după ce, în timpul unui eveniment monden, s-a afișat alături de Maluma, celebrul artist.

Kim Kardashian are o relație cu Maluma? Ce spune vedeta

Kim Kardashian are o relație cu Maluma? După divorțul de Kanye West, Kim Kardashian a ajuns la capătul puterilor. Cu toate astea, vedeta a reușit să meargă mai departe de dragul celor patru copii pe care îi are cu rapperul.

În luna aprilie, Kim a surprins după ce a apărut la un eveniment cu Maluma, iar acest lucru i-a determinat pe fanii acestora să creadă că cei doi au o relație amoroasă. Reggaetonerul columbian și diva familiei Kardashian, au pozat împreună la ziua de naștere a Victoriei Beckham, dar în urma comentariilor despre o posibilă relație de iubire, Maluma a făcut lumină în acest caz. Cei care îl cunosc pe Maluma știu că acesta are o slăbiciune pentru una dintre fetele Kardashian, si nu, nu este vorba despre Kim, ci despre Kendall Jenner. ”Toată lumea știe că am crush pe Kendall Jenner. O să o spun din nou, Kendall Jenner este crush-ul meu. Ne-am întâlnit atunci când am filmat campania publicitară pentru Calvin Klein. M-a văzut, s-a uitat la mine, am devenit agitat și sigur a observat și ea asta. Nu cred că este timpul să am o relație acum. Sunt mult prea focusat pe cariera mea. Într-o zi voi vrea cu siguranță să am o iubită, să mă căsătoresc și să am o familie frumoasă. Este cel mai mare vis al meu.”, a declarat Maluma.

Recent, Kim a postat câteva imagini pe Instagram, demonstrându-le internauților că este o burlăciță extrem de sexy. La 40 de ani, Kim Kardashian arată bestial în bikini. Vedeta a răspuns la întrebările fanilor, care au fost curioși să afle dacă are o relație cu celebrul artist columbian dar și cu jurnalistul Van Jones. „Nu, nu mă întâlnesc cu niciunul. Nici cu Maluma, nici c Van. L-am cunoscut pe Maluma, l-am văzut de câteva ori la Miami. Este un tip drăgut”, a spus Kim. Așadar, fanele înfocate ale artistului pot răsufla liniște, pentru că starul este în continuare burlac.

Kim Kardashian in costum de baie la 40 de ani

Kim Kardashian, devastată după despărțirea de Kanye West

Vedeta a decis să divorțeze de Kanye West, chiar dacă a regretat situația. Conform surselor americane, motivul despărțirii ar fi infidelitatea. Chiar și așa, Kim a suferit foarte mult, iar într-un episod din Keeping Up with the Kardashians, Kim a început să plângă.„Sincer nu mai pot face asta. De ce sunt încă în acest loc în care sunt blocat de ani de zile? El se mută în fiecare an într-un alt stat și ar trebui să fim împreună să creștem acești copii… Este un tată uimitor, a făcut o treabă uimitoare „, a spus Kim Kardashian printre lacrimi.

Bruneta a spus că este vina sa și că se simte foarte prost, având în vedere că este a treia căsătorie eșuată. Kim Kardashian a declarat că artistul merită o soție care să-i fie aproape. „Mă simt ca un om ratat, adică o a treia căsătorie ratată. Sunt un om pierdut. Dar nici măcar nu mă pot gândi la asta, aș vrea să fiu fericită.”, a mai spus Kim Kardashian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: