Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, declarație de presă. Acuzații dure la adresa PSD

Klaus Iohannis, declarație de presă. Acuzații dure la adresa PSD

Mesajul presedintelui Iohannis

Klaus Iohannis va avea astăzi, ora 12.30, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei de coronavirus. Președintele României a acuzat partidul PSD de iresponsabilitate, susținând că liderii acestui partid se luptă pentru să dea Aradul ungurilor.

Mesajul Președintelui Klaus Iohannis pentru partidul PSD

Klaus Iohannis a ținut o declarație de presă în care a menționat că partidul PSD nu face decât să creeze probleme în timp ce autoritățile se luptă să salveze populația de pandemia de coronavirus.

E incredibil ce se întâmplă în PSD, care a ajutat UDMR să dea autonomie Ținutului Secuiesc. În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor. Ciolacu, oare ce v-a promis Viktor Orban în schimul acestei înțelegeri?

Vedeți, aceasta înseamnă majoritatea toxică pesedistă
Cît timp eu sunt președinte, o astfel de lege nu va exista„, a subliniat Klaus Iohannis.

Președintele se va întâlni astăzi cu prim-ministrul Ludovic Orban pentru a discuta despre posibilitatea prelungirii stării de urgență sau dacă va fi înlocuită cu starea de alertă după 15 mai.

Românii vor ieși din case fără declarație pe proprie răspundere

Marți seara, Klaus Iohannis a precizat în timpul unei conferințe de presă că românii vor putea ieși fără declarație pe proprie răspundere după 15 mai, asta în cazul în care numărul cazurilor de coronavirus va scădea considerabil.

De asemenea, șeful statului a menționat că relaxarea restricțiilor nu înseamnă revenirea la normalitate, dacă pandemia de coronavirus nu dispare.

Relaxarea măsurilor trebuie luată treptat, pentru a nu sredeclanșa starea de urgență din nou.

„Vor rămâne multe restricții. O să ne întâlnim maximum câte trei, nu vom putea să ieșim la restaurant sau la mall, sau să plecăm din localitate decât dacă avem un motiv foarte serios”, a anunțat Iohannis.

În perioada următoare, românii sunt sfătuiți să respecte restricțiile impuse de autorități, pentru a nu genera o nouă epidemie de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: