Redactia.ro

Klaus Iohannis la 60 de ani. Cine este cu adevărat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, preşedintele Romaniei, împlineşte joi, 13 iunie 2019, vârsta de 60 de ani.

Klaus Iohannis a ales să-şi sărbătorească aniversarea tot la muncă. În această zi, şeful statului a ales să semneze Acordul Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României.

Klaus Iohannis se va întâlni, astfel, cu președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, președintele Uniunii Salvați România, Dan Barna, președintele PRO România, Victor Ponta, și președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

Klaus Iohannis: cine este cu adevărat

Klaus Iohannis este preşedintele Romaniei din anul 2014, când a candidat din partea PNL. El era primarul Sibiului. Klaus Iohannis s-a născut în 13 iunie 1959, la Sibiu, într-o familie de sași transilvăneni. A urmat cursurile Facultății de Fizică din cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca și, începând cu anul 1983 a predat la mai multe şcoli şi licee din Sibiu, inclusiv la Colegiul Național “Samuel von Brukenthal”, după care, până în anul 2000, a activat ca inspector școlar general. Începând cu anul 1990, a devenit membru al Forumului Democrat German din România, pe care l-a condus timp de 12 ani, începând din 2002.

Klaus Iohannis va candida, foarte probabil, şi la alegerile prezidenţiale de anul acesta. Iohannis a rămas în continuare legat de oraşul Sibiu. Aici a avut loc Summitul UE la care Iohannis i-a primit pe liderii celor mai importante state ale Uniunii Europene și, tot la Sibiu, Iohannis a participat la ceremonia de la finalul vizitei Papei Francisc.

Klaus Iohannis este căsătorit cu Carmen Iohannis (58 ani) de peste 25 de ani, spune presedintele ales al Romaniei. Cei doi s-au cunoscut la de 22 de ani. Dupa sapte ani de relatie s-au casatorit si au o casnicie fericita pana acum. ”Secretul” celor 25 de ani de casnicie a fost dezvaluit de Klaus Iohannis.

Citiţi şi:

Klaus Iohannis critică bugetul adoptat de PSD și ALDE: Arată dispreț total

”PAS CU PAS” este titlul cartii in care Klaus Iohannis isi descrie viata si spune care este secretul casniciei de peste 25 de ani cu Carmen. Iohannis relateaza ca au durat ani buni pana cand a decis sa faca pasul in fata ofiterului Starii Civile.