Redactia.ro
Home » Știri » Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș! ”Vă invit să veniţi”

Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș! ”Vă invit să veniţi”

Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș! ”Vă invit să veniţi”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astăzi, pe pârtia de la Păltiniş, la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, acolo unde şase oameni au murit într-un incendiu devastator.

Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș

Klaus Iohannis a fost surprins făcând un gest revoltător  la doar o zi după incendiul de la Matei Balș. Președintele României a fost filmat la schi, sâmbătă, pe pârtia de la Păltiniş, la doar o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din București, acolo unde şase oameni au decedat în condiții groaznice într-un incendiu devastator.

Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș! Președintele Klaus Iohannis a trecut repede peste tragedia de la spitalul Matei Balș și a ales să plece la munte, la schi. Acesta a fost surprins în timp ce cobora pârtia de la Păltiniş, Sibiu. Câțiva cameramani l-au oprit pe acesta și i-au pus câteva întrebi, potrivit Antena3.

”Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte? Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi. Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş? Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Reacțiile oamenilor nu au întărziat să apară

Klaus Iohannis, surprins la schi la doar o zi după tragedia de la Matei Balș! După ce imaginile au apărut peste tot în mediul online, oamenii au început să critice decizia președintelui. O femei a scris pe contul ei de Facebook că nu-i vine să creadă ce tocmai a văzut.

”Nuu, n-are cum! MINCIUNI”, a scris aceasta pe Faecbook.

Nici de Dana Budeanu nu a scăpat președintele Klaus Iohannis. Creatoarea de modă postat și ea un mesaj pe contul ei de Facebook.

”Hohha e la schi! Și?”, a fost mesajul postat de vedetă.

Klaus Iohannis a vizitat Institutul Matei Balș după tragiedie

Ieri, președintele Klaus Iohannis a fost prezent la Institutul Matei Balș după ce s-a întâmplat tragedia, acolo unde şase pacienţi bolnavi de coronavirus au decedat din cauza flăcărilor devastatoare. Acum, la doar o zi de la incident, președintele României se distrează cu nepăsare.

”Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică. Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și am primit toate datele care sunt certe. A fost o intervenție foarte complicată, cu foarte multe forțe implicate. S-a reacționat extrem de rapid, în foarte puține minute. Din păcate, pentru câțiva a fost prea târziu”, a spus Klaus Ionahannis, felicitând forțele de intervenție pentru efortul depus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: