Redactia.ro
Home » Monden » La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă. Petre Roman este un bărbat extrem de norocos

La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă. Petre Roman este un bărbat extrem de norocos

GALERIE FOTO (6) La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă.

La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă și nu se ferește să-l arate. Recent, soția lui Petre Roman a postat pe rețelele de socializare câteva cadre demonstrative. Iată cum au reacționat internauții la vederea lor!

La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă. Petre Roman este un bărbat extrem de norocos

La 48 de ani, Silvia Chifiriuc are un trup de adolescentă. Soția lui Petre Roman arată senzațional de bine la aproape 50 de ani. Silvia Chifiriuc are grijă de corpul ei și consumă alimente sănătoase. Mai mult, artista petrece mult timp în sala de sport, având un corp tonifiat. Recent, soția lui Petre Roman și-a surprins fanii din mediul online cu o postare din vacanță. Fostul ministru și-a dus familia în Grecia, ăn Golful Saronic. Silvia a postat imagini din vacanță, dar nu în costum de baie. Aceasta a preferat să publice imagini în care apare îmbrăcată într-o ținută sport lejeră, formată din fustă scurtă și bustieră.

Întrebată în urmă cu ceva timp cum reușește să aibă un trup impecabil, artista a spus că face sport de mai multe ori pe săptămână. ‘Fac sport de trei-patru ori pe săptămână. Urc pe munte, înot. Doar am stat la mare, îmi place foarte mult să înot. Mai fac si un pic de saună, masaj. Ador masajul’, a declarat soția lui Petre Roman.

Cum s-au cunoscut Silvia Chifiriuc și Petre Roman

Petre Roman a divorțat de Mioara Roman după mai bine de 30 de ani de căsnicie, și s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cei doi și-au unit destinele în 2009, iar ea este cu 26 de ani mai tânără. POvestea lor de dragoste a avut parte de multe obstacole, dar au reușit să le facă față și să rămână împreună. În urmă cu câțiva ani, cântăreața vorbea despre partenerul său de viață, alături de care are un băiat. ‘L-am cunoscut pe Petre în aer. Întâmplarea a făcut să avem locuri în acelaşi avion. Era o cursă Milano- Bucureşti. Petre, care avea locul de lângă el liber, m-a rugat să stau acolo şi astfel am făcut cunoştinţă. Ţin minte că am vrut să mă reîntorc la locul meu la un moment dat, dar el tot spunea «Hai, mai stai, mai stai, mai spune-mi!». Şi am tot stat de vorbă până la aterizare. Apoi, am menţinut legătura şi, după o vreme, a venit şi ziua când el a decis să închidă uşa trecutului şi să deschidă, alături de mine, uşa unui viitor nou, împreună’, a povestit Silvia Chifiriuc.

Mai mult, bruneta a declarat că fostul premier al României a avertizat-o că relația lor va întâmpina situații dificile. ‘M-a avertizat: «Să ştii că nu va fi uşor! Se vor spune multe răutăţi despre tine, dar să nu uiţi niciodată că, orice s-ar spune, ceea ce contează este ceea ce cred eu despre tine». La început, poate că nu mi-am dat seama cât de amplu poate fi răul acela, dar acum ştiu’, a mai spus aceasta. Silvia și Petre Roman au împreună un băiat, în vârstă de 12 ani. Fiul celor doi este în clasa a VI-a la Școala Franceză și a moștenit frumusețea mamei lui, dar și carisma și farmecul tatălui.

Fiul lui Petre Roman
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: