Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman, răsfățat de ziua lui cu declarații de dragoste. Ce i-a transmis soția lui, Silvia Chifiriuc

Petre Roman, răsfățat de ziua lui cu declarații de dragoste. Ce i-a transmis soția lui, Silvia Chifiriuc

Petre Roman a împlinit, joi, 75 de ani, iar cu această ocazie a primit o mulțime de urări frumoase. Printre acestea s-a strecurat și o declarație de dragoste a soției sale, Silvia Chifiriuc, alături de care are o fetiță.

Petre Roman, răsfățat de ziua lui cu declarații de dragoste. Ce i-a transmis soția lui, Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc i-a făcut o declarație de dragoste memorabilă, joi, soțului ei, Petre Roman, care a împlinit 75 de ani. Fostul premier al României a primit, de asemenea, urări de bine și din partea fiicei sale, Oana Roman.

„Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!”, i-a scris pe rețelele de socializare Silvia Chifiriuc lui Petre Roman.

Silvia Chifiriuc și Petre Roman sunt căsătoriți din 2009, după ce fostul premier a divorțat de Mioara Roman. Între ei există o diferență de 27 de ani, dar nu i-a împiedicat să se căsătorească și să aibă și un copil. În urmă cu ceva timp, Silvia Chifiriuc povestea că obișnuia să plece de la cursurile de la facultate pentru a merge la munte cu Petre Roman.

Silvia Chifiriuc a făcut anunțul despre căsnicia cu Petre Roman, la 10 ani  de la nuntă: "N-am căutat niciodată să.."

Foto: Petre Roman, Silvia și fetita lor

”Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte.Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, a povestit Silvia Chifiriuc la Acces Direct.

Cei doi s-au cunoscut prima oară în timpul unui zbor cu avionul. Pe atunci, Silvia avea o căsnicie de 11 ani.„Eram în aeroport la Milano, era în stânga mea, l-am salutat. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. Eram într-o relaţie de 11 ani, mi-a rămas o imagine foarte plăcută a degetelor, a fost un gest de admiraţie. N-a fost dragoste la prima vedere, a fost o simplă o discuţie ce mi-a transmis o energie bună. Am vorbit la telefon, dar eu mă cam feream.”, a mai spus Silvia Chifiriuc.

Ce i-a transmis Oana Roman tatălui ei de ziua lui

Chiar dacă a divorțat de mama ei, Oana Roman nu-i poartă ranchiună celui care a crescut-o. I-a urat să fie sănătos și i-a transmis că îi este dor de el. De asemenea, în aceeași zi cu Petre Roman s-a născut și Catinca, cea de-a doua fiică, căreia Oana Roman nu a uitat să-i spună și ei ”La mulți ani!”

La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.’ Și tata i-a zis: Da, dar este și ziua mea. Cum facem?’. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: