Redactia.ro
Home » Monden » Oana Roman, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Petre Roman. Fostul premier a împlinit 75 de ani

Oana Roman, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Petre Roman. Fostul premier a împlinit 75 de ani

GALERIE FOTO (2)

Tatăl Oanei Roman a împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie, vedeta i-a transmis părintelui său, Petre Roman, urări emoționante. Fostul premier, de altfel, își sărbătorește ziua de naștere în aceeași zi cu cea a fiicei lui, Catinca.

Oana Roman, mesaj emoționant pentru tatăl ei, Petre Roman. Fostul premier a împlinit 75 de ani

În familia Roman este zi importantă. Tatăl Oanei Roman, dar și sora ei, își sărbătoresc, joi, ziu de naștere. Petre Roman a atins pragul vârstei de 75 de ani. Fiica acestuia i-a urat părintelui să fie ”sănătos și cool ca până acum”.

La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.’ Și tata i-a zis: Da, dar este și ziua mea. Cum facem?’. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a spus Oana Roman, la Antena Stars.

Oana Roman, despre Petre Roman: ”Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva”

Oana Roman era supărată la momentul declarației că nu a apucat, încă, să-l sune pe Petre Roman și și-a manifestat admirația față de disciplina de care dă dovadă fostul prim-ministru. De asemenea, îl admiră și pentru faptul că la cei 75 de ani încă face sport.

”Mi-a zis că pleacă de ziua lui undeva. Îmi pare rău că nu am apucat să îl sun pentru că am niște zile foarte aglomerate. Am ajuns acasă la 1 noaptea. Cam așa sunt zilele mele. Eu îi doresc să fie la fel de în formă ca până acum. Arată extraordinar, dar cu ce preț. Cu o viață disciplinată, cu mult sport și cu multă grijă. Chiar îmi doresc să fie bine. Disciplina lui este un lucru pe care îl admir la el. In ultimii ani am devenit și eu mai disciplinată. El în fiecare zi învață, citește și evoluează. Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva. Cred că de două ori l-am auzit pierzându-și cumpătul, dar de altfel reușește să trateze lucrurile cu o diplomație incredibilă. Eu sunt mai impulsivă”, a mai mărturisit Oana Roman despre Petre Roman.

Oana Roman a mai adăugat faptul că simte lipsa de afecțiune a tătălui, în ultimii ani , din cauză că nu se mai văd atât de des. Chiar dacă nu prea se vizitează reciproc, inclusiv nepoata lui, Isabela, își apreciază bunicul.

Îmi lipsește prezența lui, pentru că sunt momente când mă simt orfană de tata pentru că nu reusim să ne vedem atât de des precum așa mi-aș dori. Isa îl iubește foarte tare. De fiecare dată când aude numele lui, tresare„, a mai dezvăluit Oana Roman, despre Petre Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: