Redactia.ro
Home » Monden » La ce a renunțat Romina Gingașu pentru a fi împreună cu Piero Ferrari? Detaliul pe care puțini îl cunosc : „Nu regret” / VIDEO

La ce a renunțat Romina Gingașu pentru a fi împreună cu Piero Ferrari? Detaliul pe care puțini îl cunosc : „Nu regret” / VIDEO

piero ferrari

La ce a renunțat Romina Gingașu pentru a fi împreună cu Piero Ferrari? Iată detaliul pe care puțini îl cunosc!

La ce a renunțat Romina Gingașu pentru a fi împreună cu Piero Ferrari

Dragostea nu cunoaște limite de vârstă sau distanță, iar povestea de iubire dintre Romina Gingașu și Piero Ferrari este o dovadă vie a acestui adevăr. Cei doi s-au căsătorit în 2021, demonstrând că dragostea adevărată nu este limitată de numărul de ani. Moștenitorul celebrului imperiu Ferrari și-a întâlnit sufletul pereche în persoana unei tinere românce la doar 24 de ani, într-o întâmplare ce avea să schimbe cursul vieții lor.

Romina Gingașu, absolventă a Academiei Tehnice Militare, și-a început cariera lucrând la Bombardier, unde se ocupa de vânzarea de avioane private. În timp ce lucra în Monte Carlo, a avut ocazia să-l întâlnească pe Piero Ferrari, care deține 10% din compania cu același nume. Inițial, încercarea de a-i vinde lui Ferrari un avion privat a fost ignorată de acesta, iar tânăra româncă a fost respinsă timp de aproape 6 luni. Cu toate acestea, destinul a avut alte planuri pentru ei.

Afaceristul a căutat-o ulterior pe Romina și a invitat-o la cină. Între cei doi, discuțiile au decurs într-un mod natural, iar chimia lor a fost atât de puternică încât au hotărât să-și unească destinele într-o căsătorie fericită.

Detaliul pe care puțini îl cunosc

Decizia de a rămâne alături de Piero Ferrari a implicat un gest semnificativ pentru Romina Gingașu. La momentul respectiv, ea avea o ofertă de muncă extrem de atractivă la Paris, în domeniul vânzării de avioane militare. Cu toate că trecuse cu brio toate etapele interviurilor și compania era dispusă să o angajeze cu orice preț, Romina a ales cu inima și a refuzat oferta. A rămas în lumea lui Piero Ferrari, iar cei 7 ani care au trecut de atunci au dovedit că a fost cea mai bună alegere pe care putea să o facă.

„Am încercat să-i vând un avion privat lui Piero Ferrari. El m-a ignorat și m-a refuzat timp de aproape 6 luni. M-a invitat la cină, în final, el era singur, eu eram singură. Așa am decis să construim o viață împreună și un cămin împreună. Eu în acel moment aveam o ofertă foarte importantă la Paris, în vânzări de avioane militare. A trebuit să merg la acel interviu, mi s-a spus că de la 1 trebuie să fiu la Paris și am spus că nu pot”, a povestit Romina Gingașu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Dragostea lor a biruit timpul și distanța, iar Romina Gingașu nu regretă nicio clipă decizia de a renunța la o carieră promițătoare pentru a construi o viață alături de omul pe care l-a iubit cu adevărat. Povestea lor de dragoste este o inspirație și o mărturie a puterii incontestabile a dragostei adevărate.

„Am ales cu inima și nu regret. Au trecut 7 ani”, a mai spus soția lui Piero Ferrari.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: