Redactia.ro
Home » TV » La ce oră începe duminică premiera sezonului 9 Chefi la Cuțite

La ce oră începe duminică premiera sezonului 9 Chefi la Cuțite

premiera sezonului 9 Chefi la Cuțite

Sezonul nouă Chefi la cuțite. Nici nu a început bine următorul sezon al emisiunii, că deja au început schimbările. Iată de la ce oră și din ce dată va fi difuzat  faimosul show de televiziune.

Chefi la cuțite sezonul 9. Când începe, de fapt

Fanii emisiunii Chefi la cuțite sunt foarte interesați să afle când va începe, de fapt, noul sezon al acestui show de gătit. Inițial, s-a anunțat că prima ediției a noului sezon va începe din prima zi a primăverii, dar se pare că au survenit ceva modificări. Astfel, dacă s-a anunțat că  Chefi la cuțite va începe pe 1 martie, de la ora 20:00, cei de la Antena 1 au anunțat că showul va începe chiar în această duminică, pe 28 februarie și va înlocui iUmor.

Noile zile în care se va difuza emisiunea vor fi duminică, luni și marți, în aceste două ultime zile de la ora 20:30. Rămâne de văzut când va fi reprogramată emisiunea iUmor.

„Noul sezon #Chefilacutite începe din 28 Februarie. Duminică de la  20.00, Luni și Marți de la 20.30, la Antena1”, a fost anunțul de pe Facebook al oficialilor.

Cum au decurs filmările de la Chefi la cuțite în plină pandemie

Potrivit chiar unuia dintre chefi, Florin Dumitrescu, filmările de la Chefi la cuțite au fost fără incidente legate de coronavirus.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus, dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm, pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmăm altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete”, a povestit Florin Dumitrescu pentru TVMania.

O altă noutate din acest sezon este că Speak a venit în ajutorul Ginei Pistol, care a rămas însărcinată. El va povesti detalii „din culise”, într-un proiect online.

„Pregătesc un proiect online, o serie de episoade în care să îi aduc pe telespectatori sau pe curioși cu mine în culise. Vreau să le arăt ce se întâmplă pe platoul de filmare, ce fac chefii în pauze, cum se desfășoară producția, ce provocări le-am mai pregătit celor trei, să povestim mai mult cu personaje speciale care au decis să vină la emisiune etc.,  pentru că o zi de filmare e plină de tot felul de întâmplări’, a spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: