Redactia.ro
Home » Stil de viață » La ce se folosește, de fapt, sarea amară

La ce se folosește, de fapt, sarea amară

La ce se folosește, de fapt, sarea amară

Sarea amară nu este folosită pentru condimentarea mâncărurilor, ci este un compus mineral pur de magneziu și sulfat, care are multiple beneficii împotriva mai multor afecțiuni.

La ce se folosește sarea amară. Acestea sunt întrebuințările ei

Sarea amară este foarte bună pentru a reduce stresul. O dizolvăm în apă și o putem bea, fiind rapid absorbită în piele și reface nivelul de magneziu din corp.

De asemenea, ne creștere energia și ne ajută la eliberarea serotoninei cunoscut și sub numele de hormonul fericirii. Băile cu sare amară ne vor ajuta nu mai să arătăm bine dar și să fim foarte energici.

Sarea amară ameliorează durerile musculare

Sarea amară este foarte bună și pentru a calma toate tipurile de dureri și inflamații. Tocmai de aceea, a face o baie cu sare amară este extrem de benefic și pentru organismul nostru. Aceasta vindecă și tăieturile, iar un amestec de sare amară și apă caldă pus direct pe rană va grăbi vindecarea. Pentru picioarele obosite, pune într-un vas apă caldă amestecată cu sare amară și ține la acest amestec pentru măcar 10 minute. Vei observa că era ta va deveni mai catifelată și durerea va dispărea.

Sarea amară luptă cu problemele de constipație

Sarea amară poate avea beneficii atunci când este consumată efectiv. Aceasta este un agent de detoxifiere în curățarea colonului și are puternice efecte laxative. Însă, cel mai bine ar fi să consulte un specialist înainte de a face o cură internă cu sare amară ce se poate rezolva problemele cu constipația.

Sarea amară poate elimina toxinele

Sarea amară poate elimina toxinele din organism datorită sulfatului pe care îl conține. Atunci când facem o baie cu sare amară, toate toxinele dăunătoare sunt eliminate din pielea noastră. Pentru o astfel de baie de detoxifiere, punem două căni de sare amară în cada cu apă, unde trebuie să stăm timp de 10 minute. Pentru un efect de durată, care să se vadă repede, trebuie să repetăm acest tip de baie odată pe săptămână, cel puțin.

Sarea amară, benefică în tratamentele de frumusețe

Sarea amară este benefică și în tratamentele de înfrumusețare. Aceasta exfoliază celulele moarte și îndepărtează mirosul neplăcut al picioare. Dacă ne combinăm balsamul de păr cu sare amară, și îl punem pe toată lungimea părului atunci, vom avea un volum superb al părului. Sarea amară este o soluție bună pentru curățarea mașinilor de spălat și un fertilizator pentru plantele de interior.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: