Redactia.ro
Home » Sport » Ladislau Boloni, prezent la antrenamentul celor de la Panathinaikos

Ladislau Boloni, prezent la antrenamentul celor de la Panathinaikos

Ladislau Boloni, Grecia, Panathinaikos

Ladislau Boloni a ajuns în Grecia, iar la aeroport a fost așteptat de o mulțime de jurnaliști. Antrenorul român a fost prezent la antrenamentul celor de la Panathinaikos. În acestă seară a avut loc și prezentarea oficială.

Ladislau Boloni nu a stat mult pe bară. După ce s-a despărțit de Gent, la nicio lună de la instalare, tehnicianul a semnat cu grecii de la Panathinaikos. Românul în vârstă de 67 de ani a ajuns duminică seara în Grecia, iar la aeroport a fost întâmpinat de o mulțime de jurnaliști.

„Vom avea timp să discutăm mai târziu. Vă mulțumesc că ați venit pentru mine” a spus Boloni.

Ladislau Boloni a semnat un contract valabil până în 2022 cu Panathinaikos, iar salariul anual este de 400.000 de euro. Grecii sunt pe locul 11 în clasament după 4 etape.
„Nu sunt magician, eu cred în muncă, e clar că voi avea mult de muncă la muncă. Abia apoi rezultate pot vorbi și demonstra dacă am reușit sau nu să aduc ceva nou”, a declarat Ladislau Boloni.

Ladislau Boloni a mai antrenat în Grecia

Ladislau Boloni nu este străin de fotbalul din Grecia în trecut a mai antrenat-o pe PAOK, un sezon, între 2011 – 2012. Apoi a decis să accepte oferta din Qatar, de la Al-Khor. Din 2017 a antrenat-o timp de trei sezoane pe Antwerp. Ladislau Boloni a avut o experiență neplăcută după ce a acceptat să o preia pe Gent. După doar trei meciuri, patronul echipei a decis să-l înlocuiască. Nu este singurul anutenor care a trecut prin așa ceva.

„Rezultatele din ultimele meciuri, în special cel cu Eupen, au fost decisive. Vocea suporterilor și a jucătorilor trebuie luată în calcul. Punând toate aceste lucruri împreună, am decis să ne despărțim de Laszlo Boloni. A fost o eroare de casting. Eu și Michel Louwagie (n.r – directorul sportiv) ne asumăm în totalitate, ne-am grăbit. Nu vreau să dau vina pe antrenor pentru rezultate. E bine că am acționat rapid, pentru că relația dintre el și grup nu era bună”, a explicat De Witte, potrivit Le Soir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: