Redactia.ro
Home » Monden » Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Care a fost ultima dorință a artistului

Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Care a fost ultima dorință a artistului

GALERIE FOTO (4) Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian

Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Regretatul artist s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Interpretul de muzică populară era divorțat de 9 ani și nu avea copii. Înainte să moară, artistul a avut grijă ca mormântul său să fie pregătit până la cel mai mic detaliu. Care a fost cea mai mare dorință a lui Petrică Mîțu Stoian?

Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Care a fost ultima dorință a artistului

Lângă cine a fost înmormântat Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară a plecat dintre noi mult prea devreme, lăsându-și familia și prietenii îndurerați. Petrică Mîțu Stoian s-a luptat cu anumite complicații post-COVID, iar medicii au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit. În urmă cu doar câteva zile înainte să moară, artistul și-a vizitat locul de veci pentru a se asigura că acesta este pregătit ca la carte. „Artistul și-a presimțit moartea! Și-a pregătit mormântul până la cel mai mic detaliu. Săptămâna trecută a fost la cimitir!”, au scris cei de la casa de discuri Electrecord pe Facebook.

Cu toate astea, artistul a avut o ultimă dorință. Petrică Mîțu Stoian și-a dorit să fie înmormântat alături de femeia care i-a fost aproape în ultimii ani. Maria Gușman, soția impresarului său a murit în urmă cu ceva timp, iar artistul și-a dorit să își doarmă somnul de veci alături de aceasta. Maria Gușman s-a ocupat de imaginea sa și i-a fost alături în cele mai grele momente.

Petrică Mîțu Stoian,marcat de moartea Mariei Gușman

Celebrul artist a șocat pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 25 de kilograme într-un timp foarte scurt. Spre surprinderea multora, artistul a declarat că a suferit enorm în momentul în care Maria Gușman a murit, mai ales că cei doi erau extrem de apropiați. „Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor, în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25. O să încerc să trec peste acest moment.”, povestea Petrică Mîțu Stoian în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Petrică Mîțu Stoian a fost înmormântat miercuri, 10 noiembrie, la cimitirul din Craiova. Familia și apropiații, dar și mulți dintre cei care l-au apreciat pe artist, au fost să-l conducă pe ultimul drum și să îi aducă un omagiu. Printre mulțimea de oameni s-a aflat și fosta soție a artistului, Carmen. Aceasta a avut o apariție discretă, la fel cum a preferat să fie și în timp ce era căsătorită cu el. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani, până în 2012.

Carmen și Petrică Mîțu Stoian s-au iubit, s-au respectat și au fost fericiți împreună. „Toată noaptea a stat la căpătâiul lui Petrică Mîțu Stoian. Carmen este o ființă minunată. Am cunoscut-o în 2003, în același timp cu domnul Petrică. Este un om minunat. Din păcate, eu i-am dat nefericita veste lui Carmen, iar ea era la volan.A început să țipe și să urle: ‘Nu este adevărat! Pătru nu a murit, nu este adevărat ce-mi spui, nu se poate așa ceva, nu cred, Vera’. Mă rugam de ea să oprească mașina, să tragă pe dreaptă. A fost un șoc pentru ea”, a spus o prietena de-a artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: