Redactia.ro
Home » Monden » Larisa Drăgulescu are o avere de două milioane de euro. Ce vrea să facă cu banii

Larisa Drăgulescu are o avere de două milioane de euro. Ce vrea să facă cu banii

Larisa Drăgulescu trăiește pe picior mare de când a divorțat de gimnastul Marian Drăgulescu. Nu doar că și-a regăsit fericirea în brațele altui bărbat, dar a agonisit și o avere de două milioane de euro cu care are planuri mărețe.

Larisa Drăgulescu are o avere de două milioane de euro. Ce vrea să facă cu banii

Larisa Drăgulescu și Marian Drăgulescu divorțau cu scandal, în urmă cu 14 ani. Între timp, Larisa s-a recăsătorit anul acesta și a dezvăluit că a agonisit o avere de două miloane de euro din munca pe care o prestează, dar și în ce vrea să o investească. Șatena a mai mărturisit că ea și actualul partener au decis, ca în cazul unui divorț, averea să nu se împartă la doi. Concret, totul va rămâne copiilor ei.

Larisa Drăgulescu a achiziționat șase case, până în momentul de față, iar pe viitor vrea să-și cumpere și un teren pentru sport. De asemenea, plănuiește și deschiderea unui salon de înfrumusețare.

”Nu se împart lucrurile între mine și el. Contractul pe care am ales să îl fac este unul definitiv. Momentan tot ce am este pe numele meu și al mamei mele iar peste un an când va face fata mea 18 ani, voi muta actele pe numele ei. Mai exact, jumătate din bunurile mele îi vor reveni fetei iar cealaltă jumătate îi vor reveni băiatului peste trei ani când va deveni și el major. Asta înseamnă: casele, afacerea salonului și intenționez în câteva luni să achiziționez și un teren pentru a amenaja  un teren sintetic pentru sport. Va fi un teren sintetic de fotbal  acoperit, o bază sportivă mai exact ( balon ) și cu un bar care să aibă o terasă unde oamenii să se hidrateze înainte sau după efort. Am făcut niște calcule și totul mă duce undeva la 100.000 de euro”, a spus Larisa Drăgulescu pentru playtech.ro.

Foto: Larisa Drăgulescu, recăsătorită în aprilie, sursa: Spynews

În privința salonului de înfrumusețare, Larisa Drăgulescu vrea ca acesta să fie unul de lux. Ideea deschiderii unui salon i-a venit după ce în Reșița, acolo unde locuiește acum, găsește greu un spațiu de acest tip.

”Momentan lucrez la renovarea unui salon de înfrumusețare, pe care-l voi deschide perioada următoare în Reșița: pentru păr, unghii, solar, saună, make-up și tot ce mai este nevoie. Am făcut un calcul și investiția se ridică undeva la peste 150.000 de euro. M-am decis să fac asta pentru că în Reșita îmi găsesc foarte greu programare la unghii și cosmetică. Îmi doresc sa fie un spațiu mare și luxos unde atât femeile, cât și bărbații care se răsfață, să se simtă confortabil. Soțul mă susține, în tot ce fac, lucrează împreună cu muncitorii și angajații, nu spune nimic”, a mai spus Larisa pentru aceeași sursă.

Din ce-și câștigă existența Larisa Drăgulescu

Larisa Drăgulescu spune că are ”mai multe business-uri”. Mai exact, obține bani din paginile sale private cu profil erotic, dar și dintr-o firmă cu profil de furnizare a gazelor naturale.

„În prezent sunt implicată în mai multe business-uri, ca să zic așa.  Activez într-o companie ce se ocupă cu furnizarea gazelor naturale și pe lângă asta mă ocup și de paginile mele private, cu profil erotic. Banii câștigați până în prezent i-am investit în mai multe proprietăți pe care le închiriez. Și mă mai ocup intens de deschiderea unui salon de înfrumusețare. Sper ca până la sfârșitul anului acesta să reușim să-l deschidem”, a spus șatena pentru Cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: