Redactia.ro
Home » Monden » Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea ar avea un plan secret de răzbunare: „Le-a propus fratelui meu și fostului să se răzbune împreună pe noi”

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea ar avea un plan secret de răzbunare: „Le-a propus fratelui meu și fostului să se răzbune împreună pe noi”

GALERIE FOTO (4) Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea ar avea un plan secret de răzbunare

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea ar avea un plan secret de răzbunare. Alin și Larisa Oprea au divorțat în 2020, șocând opinia publică. În prezent, artistul trăiește o poveste de dragoste alături de Medana, iubita lui. Se pare că fosta soție a lui Alin Oprea nu vrea ca liderul trupei Talisman să fie fericită lângă partenera sa. Ce plan de răzbunare și-a plănuit aceasta?

Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea ar avea un plan secret de răzbunare: „Le-a propus fratelui meu și fostului să se răzbune împreună pe noi”

Alin și Larisa Oprea s-au despărțit după mai bine de două decenii. Cei doi au împreună doi copii, iar după ce s-au despărțit, Larisa și copiii săi i-au adresat multe acuzații cântărețului. După divorț, Alin Oprea și-a găsit liniștea alături de iubita lui, Medana, dar se pare că fosta soție nu îi dă pace. Potrivit Cancan.ro, Larisa Oprea ar fi luat legătura cu fostul soț al Medanei, dar și cu fratele acesteia, pentru a plănui o răzbunare. Larisa locuiește în Londra, iar Alin Oprea este în România, unde se ocupă de proiectele sale muzicale. Deși situația părea că s-a liniștit, se pare că fosta soție a artistului plănuiește o răzbunare. â

Conform sursei citate mai sus, Medana a declarat că Larisa Oprea l-a sunat pe fostul ei soț pentru a o trăda, dar acesta a refuzat categoric. De asemenea, aceasta l-ar fi contactat chiar și pe fratele Medanei. ”Da, este adevărat! Fosta soție a lui Alin vrea să-l convingă pe propriul meu frate să mă trădeze, contra unor foloase materiale, în scopul de a-i susține propaganda mincinoasă împotriva lui Alin Oprea.Chiar dacă planul ticluit trebuia să rămână secret, cineva foarte apropiat lui și de încredere totală, m-a anunțat de urgență că o formă de trădare la adresa mea ar urma să se petreacă foarte curând.După ce fosta soție a lui Alin l-a contactat pe fostul meu soț, propunându-i să se răzbune împreună pe noi, acum își încearcă norocul la propriul meu frate”.,a declarat Medana.

Cum a reacționat Alin Oprea

Alin Oprea este fericit alături de noua sa parteneră, iar Medana este alături de artist la fiecare eveniment. Iubita lui Alin a declarat că fostul ei soț nu a acceptat strategia planificată de Larisa, mai ales că împreună au doi copii și au avut o căsnicie de lungă durată. Mai mult, Medana a mărturisit că fosta parteneră a iubitului ei s-ar fi oferit să îi cumpere bilet de avion fratelui ei pentru a veni în București.
Din fericire, la fostul meu soț nu a avut niciun succes, acesta fiind un om cu coloană vertebrală și cu deosebit respect la adresa mea și a copiilor noștri. Iată că acum i-a propus cu tupeu o întâlnire fratelui meu.I-a promis că plătește ea biletul lui de avion pentru a merge urgent la București, cu intenția de a unelti împreună un plan de atac mediatic de răzbunare.Este de neconceput ca, după trei ani de la separarea lor, această femeie să facă încă tot ce-i stă în putință pentru a arunca cu noroi în imaginea lui Alin și a mea”, a mai spus Medana.

Ulterior, Alin Opre a făcut și el o declarație pe acest subiect, făcând haz de necaz de situatie. „Făcând haz de necaz, aș spune că poate s-a îndrăgostit fosta de fratele Medanei și vrea să formăm împreună o familie «mare și fericită». 😂”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: