Redactia.ro
Home » Monden » Laura Andreșan regretă despărțirea de Grasu XXL? Mesajul misterios de pe rețelele de socializare

Laura Andreșan regretă despărțirea de Grasu XXL? Mesajul misterios de pe rețelele de socializare

Laura Andreșan regretă despărțirea de Grasu XXL? Fosta vedetă de televiziune a impresionat cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. Mesajul pare că are legătură despărțirea de Grasu XXL.

Laura Andreșan regretă după Grasu XXL

Laura Andreșan regretă despărțirea de Grasu XXL? Fosta cântăreață a impresionat pe Instagram cu câteva postări în care-și exprimă regretul față de trecut. Nu este exclus să fie vorba despre Grasu XXL, având în vedere că anul trecut și-au spus ”Adio!” după 13 ani de relație, transmite Spynews

”Îmi pare rău… Uneori greșești și… rămâi în urmă! Dar am observat că, ceea ce numim greșeală ține, în final, de legătură. Îmi pare rău pentru neputință… 15/365”, a scris Laura Andreșan pe contul de Instagram.

După acesta, a mai urmat un alt mesaj, dar nu de regret, ci unul motivațional.

”Alegi să lupți, în fiecare zi, de fiecare dată. Eu nu ți-am promis niciodată o grădină de trandafiri. Singura realitate pe care ți-o ofer e lupta”, se arată în alt mesaj al vedetei.

Grasu XXL a făcut anunțul despărțirii

La sfârșitul anului 2020, Grasu XXL anunța separarea de Laura Andreșan, după 13 ani de relație, din care a rezultat și o fetiță.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile. ”, a scris atunci Grasu XXL.

După ce artistul a dat vestea, Laura Andreșan a distribuit postarea, la care a scris: ” #mybabydaddy (n.r.: #tăticulcopilașuluimeu)#OmBun @blanadeurs”. Fanii celor doi au venit imediat cu mesaje de încurajare.

”Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema’, Îmi pare foarte rău’, Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Care a fost motivul despărțirii dintre Grasu XXL și Laura Andreșan

Într-un interviu mai vechi, Laura Andreșan se plângea că nu mai primește suficientă atenție de la Grasu XXL.

”Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp…de la bărbatul de lângă mine. Într-un fel sau altul le şi primeam, dar era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi evident începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult, că, de fapt, nu ne mai certăm de ceva vreme. Aşa e. Hm? Oare unde a dispărut conflictul? Păi, cinstit spus.. a dispărut frica… şi odată cu ea şi cererile mele. Nu-i mai cer nici atenţie nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. Nu, nici vorbă… el este prezent în viaţa mea şi îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc. Ce s-a schimbat? Eu m-am schimbat, a dispărut femeia nesigură şi fricoasă, care avea un million de temeri şi tot atâtea solicitări. Desigur, relaţia pe care am consolidat-o noi în mai bine de un deceniu ne oferă siguranţă, dar înainte de orice tind să cred că siguranţa asta este mai mult susţinută de relaţia autentică pe care am dezvoltat-o eu cu mine însămi’, a mărturisit Laura Andreșan în 2019, potrivit cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: