Redactia.ro
Home » Monden » Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a actriței

Laura Cosoi a născut. Prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a actriței

Laura Cosoi mama a doua oara

Laura Cosoi trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cosmin Curticăpean. Cei doi au pășit în fața altarului în urmă cu cinci ani și au împreună două fetițe. Artista a anunțat prin intermediul instagramului că a devenit mama pentru a doua oară într-o zi sfântă, 15 august. Numele ales de cuplul pentru copil este unul inedit.

Prima poză cu a doua fetiță a Laurei Cosoi

Laura Cosoi a adus pe lume cea de-a doua fetiță chiar de Sfânta Maria. Contrar așteptărilor părinții au ales pentru cea mica numele de Vera. Anunțul l-a fact chiar Laura prin intermediul unei fotografii pe contul personal. Imaginea dezvălui doar o mânuță a bebelușului și este însoțită de o descriere simplă
“Vera 🤍”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Vera 🤍

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

Actrița a ales să nască pe cale naturală cel de-al doilea copil. Mai mult, ea a etichetat și numele clinicii unde a venit pe lume Vera. Centrul medical ales este în prederințele vedetelor. Acolo au mai născut Adelina Pestrițu, Andreea Oana Popescu, Andreea Perju.

Ce reacții au avut fanii la aflarea veștii

Laura Cosoi este foarte activă pe rețelele de socializare. Multe postări ale vedetei înfățișează familia fericită pe care o are. Ea obișnuiește să împărtășească cu fanii momente din viața personală pe blog. În ciuda acestui fapt, soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean este o prezență discretă.

Fotografia pe care a postat-o proaspăta mămică a strâns peste 40.000 de aprecieri și nenumărate comentarii. Fanii o felicită pe actriță și îi doresc tot binele celei mici.

“Felicitări, sa fie sănătoasă și un bine ai venit Vera!”
“Felicitaaaari, din suflet!! Sigur se va intelege de minune cu Rita! Sa fie samatoase amandoua! Va pup cu drag!😘🤗😘🤗”
“Felicitări 💜💜💜 Sa fie cu noroc sănătate și multe împliniri !!“
“Sănătate multa și drum binecuvântat în viata!!!”

După ce a încheiat relația cu Smiley, Laura Cosoi l-a cunoscut pe Cosmin Curticăpean. Afaceristul nu a dorit să iasă prea mult în fața reflectoarelor și si-a păstrat viața departe de ochii curioșilor. Cei doi au pregătit camera pentru bebeluș, dar au ales ca în primele luni să stea în camera cu ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: