Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Cazan este în doliu. Artistul suferă enorm!

Laurențiu Cazan este în doliu. Artistul suferă enorm!

GALERIE FOTO (3) Laurențiu Cazan este în doliu.

Laurențiu Cazan este în doliu. Celebrul artist s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani, dar continuă să fie activ pe rețelele de socializare. Din păcate, Laurențiu Cazan trece printr-o perioadă cumplită. Mătușa lui a fost răpusă de noul coronavirus.

Laurențiu Cazan este în doliu. Artistul suferă enorm!

Laurențiu Cazan este în doliu. Laurențiu Cazan a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. Acesta a obținut locul al doilea în final Eurovision în 1993, cu melodia „Say Something”. Cu toate astea, artistul a renunța la viața publică, găsind alte variante pentru a-și câștiga traiul. În această perioadă, Laurențiu Cazan trece printr-o situație dificilă. Acesta și-a pierdut mătușa din cauza noului coronavirus.

Artistul a postat un mesaj pe rețelele de socializare, mărturisind că femeia a fost pentru el ca o a doua mamă. “Dragi prieteni, să avem grijă de noi…Virusul ăsta pentru unii nu e mare lucru…pentru alţii e o mare tragedie. În dimineaţa asta am primit vestea tristă în leg[tură cu sora cea mică a mamei mele, Dobriţa… Biţa sau Bibica îi spuneam noi, aşa o alintam. A fost pentru mine o a doua mamă, o soră mai mare, în acelaşi timp, bona mea cea bună şi minunată, de la care am învăţat să cânt, din copilărie. Avea darul de a cânta, darul actoriei, un simţ al umorului deosebit…Prin natura meseriei ei, fiind asistentă la Maternitatea din Videle, a ajutat să vină pe lume mulţi copii, a ajutat să triumfe viaţa. Sunt alături de vărul meu Dan şi de tatăl lui, Marinică. Dumnezeu să-i aibă în paza Sa pe cei dragi, care au plecat la stele, mai devreme, dintre noi !!!…Dumnezeu să aibă grijă de noi, să trecem cât mai repede şi cu bine peste încercarea asta atât de grea!”.

Ce face acum Laurențiu Cazan

Chiar dacă nu a mai susținu concerte și nici nu a mai apărut în emisiunile tv, Laurențiu Cazan păstrează legătura cu fanii săi pe rețelele de socializare. Artistul este urmărit de 150.000 de oameni. Artistul a declarat că în perioada pandemiei de coronavirus și-a mutat pasiunea în online și spune că îi este bine financiar. ‘Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe YouTube câștig bani cât să fiu mulțumit’, a povestit Laurențiu pentru impact.ro.

Laurențiu Cazan se numără printre artiștii care nu au cerut ajutor de la stat și a preferat să se adapteze noii situații. „Îmi văd de treaba mea, în continuare, la studio. Mă ocup tot de muzică, însă fac lucrurile acestea în momentul de față în mediul online și este destul de bine. Îmi este dor de scenă, îmi este dor de bine, este un lucru normal. Și nu numai mie, ci și celorlalți colegi.Îmi merge bine și în mediul online acum, am 150.000 de fani, pe Facebook, iar din postările mele de pe Youtube câștig bani cât să fiu mulțumit. Perioada aceasta este una destul de grea.’, povestește Laurențiu Cazan.

Artistul nu a fost niciodată căsătorit, dar a trăit o poveste de dragoste alături de Marina Voicu, pe vremea când el avea doar 24 de ani și artista 47 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: