Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Cine este bărbatul și ce legătură are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Cine este bărbatul și ce legătură are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Cine este bărbatul și ce legătură are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Antrenorul va devenit tată pentru a treia oară peste șase luni. 

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Cine este bărbatul și ce legătură are cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf a ales deja naș de botez pentru fiica lui! Antrenorul, care a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan, va avea o fată. Bebelușul nenăscut are deja și un naș de botez. Cel care era ”Soarele” impresarei de fotbal și iubita lui locuiesc deja împreună, în apartamentul acestuia din Craiova și sunt fericiți ca niciodată.

Antrenorul l-a ales naș de botez pe Adrian Thiess, cunoscutul om de afaceri, care îi este și bun prieten. Acesta a confirmat informația, potrivit cancan.ro. De asemenea, a vorbit și despre relația pe care o are cu antrenorul, dar și cu Anamaria Prodan.

„Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe iubita lui. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a declarat omul de afaceri pentru sursa amintită mai sus.

Astăzi, Laurențiu Reghecampf a confimat că a depus actele de divorț de soția lui, Anamaria Prodan, după trei luni de zvonuri.

”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu. Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus, în exclusivitate pentru cancan, Laurențiu Reghecampf, soțul impresarei.

Cum a reacționat fiul lui Laurențiu Reghecampf după anuțarea divorțului

Fiul celor doi a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, după ce a auzit că tatăl său a depus actele de divorț. „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”, a scris Laurențiu Jr. Anamaria Prodan a reacționat imediat și i-a lăsat fiului său un mesaj emoționant.

„Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic, băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege. Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastre. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă. Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără mărginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, a fost mesajul vedetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: