Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a răbufnit! Antrenorul a spus de ce divorțează, de fapt, de Anamaria Prodan: „Am încercat să trec peste, dar nu am putut”

Laurențiu Reghecampf a răbufnit! Antrenorul a spus de ce divorțează, de fapt, de Anamaria Prodan: „Am încercat să trec peste, dar nu am putut”

Laurențiu Reghecampf a răbufnit!

Laurențiu Reghecampf a răbufnit! Antrenorul de la CSU Craiova a făcut dezvăluiri inedite despre divorțul de Anamaria Prodan. Reghe a spus care este, de fapt, motiv care a dus la despărțirea de celebra impresara.

Laurențiu Reghecampf a răbufnit! Antrenorul a spus de ce divorțează, de fapt, de Anamaria Prodan: „Am încercat să trec peste”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsnicie. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Laurențiu Reghecampf și-a întemeiat o familie alături de noua sa iubită, iar în urmă cu câteva săptămâni a devenit tată pentru a treia oară. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, antrenorul a vorbit despre despărțirea de mama fiului său, Anamaria Prodan. Antrenorul Universității Craiova a declarat că a existat un episod care a declanșat despărțirea. Conform acestuia, momentul ar fi fost cel în care impresara l-a lovit pe Dan Alex. Reghe a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost mai mult decât o relație de amiciție între soția sa și acesta.

„Nu (n.r. – nu ar mai fi divorţat dacă nu era acel incident dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa), pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ceea ce face Anamaria. Totdeauna merg pe premisa că am încredere în omul care este lângă mine, așa cum și cel de lângă mine are în mine. Apar anumite discuții, mai ales când ești o persoană publică. Niciodată nu m-am gândit la acest lucru.În momentul acela am avut o discuție cu Anamaria, eu fiind în Dubai cu ambii băieți. N-am putut să îi spun lui Bebe (n.r.: lui Laurențiu jr.), bineînțeles Bebe vedea absolut tot ce se întâmplă pentru că aveam toate canalele românești în living. Am încercat, pe parcurs, să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că am făcut anumite lucruri, i-am dat anumite speranțe Anei, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi era ca eu să pun capăt atunci (n.r.: relației cu Anamaria Prodan)„, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ce spune Anamaria Prodan despre incidentul cu Dan Alexa

Vedeta a răbufnit pe rețelele de socializare după ce au apărut informații în spațiul public conform cărora ar fi avut o relație amoroasă cu Dan Alexa. Impresara a trecut la amenințări. „Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu de azi, pe care-l mai aud că îndrăznește să pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singură mână pana nu mai știe cu buletinul în mână cum îl cheamă ! Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap„, a atacat Anamaria Prodan pe reţelele de socializare.

Reamintim că Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unui episod controversat. Vedeta a fost filmată când l-a lovit în față pe antrenorul de atunci al giurgiuvenilor. Presupusa relație dintre cei doi a devenit subiect controversat. La rândul lui, Dan Alexa a declarat că el o respectă foarte mult pe Anamaria Prodan, dar între ei nu au existat o relație amoroasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: