Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa: „A murit la un an și două luni”

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa: „A murit la un an și două luni”

GALERIE FOTO (2) Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa. Antrenorul de la CSA Craiova a decis să divorțeze de Anamaria Prodan, după 15 ani de căsncie. Laurențiu Reghecampf a vorbit într-un interviu despre dramele pe care le-a trăit în urmă cu câțiva ani. Reghe a vorbit și despre fiica pe care a avut-o cu prima sotie, dar casa a decedat la un an și două luni.

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa: „A murit la un an și două luni”

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre fiica sa. În prezent se află în plin divorț cu Anamaria Prodan, femeia cu care are un copil, Laurențiu Jr. Antrenorul a decis să divorțeze de impresară după 15 ani de căsnicie. Invitat în emisiunea „FITA CU ADITA”, Reghe a vorbit despre cariera sa, dar și despre dramele prin care a trecut de-a lungul timpului. Deși este cunoscut de toți românii, puțină lume știe că Laurențiu Reghecampf a avut o fiică cu prima soție, care s-a stins din viață la un an și două luni. Antrenorul a vorbit despre Ana Lisa Cristina Reghecampf cu lacrimi în ochi, mărturisind că moartea ei l-a îndurerat extrem de tare. Marian Pfeiffer este femeia care l-a făcut pe Reghe tată pentru prima oară. Cei doi mai au un băiat, Lucas, în vârstă de 20 de ani.

De asemenea, antrenorul a vorbit și despre moartea tatălui său. Reghe și-a pierdut părintele în urmă cu trei ani. Fostul soț al Anamariei Prodan a mărturisit că decesul tatălui său a fost un adevărat șoc pentru el. „Tata a murit în urmă cu trei ani, a fost un șoc pentru mine. De fapt, a fost a doua înmormântare la care am participat în viața mea, adică, să fiu efectiv în mijlocul unei tragedii. Prima a fost fetița mea, a doua a fost tatăl meu. Ana Lisa a murit la un an si două luni. Ne-am dat seama că are o boală, se numea Tetralogia fallot și ne-am dat seama pe la șase luni. Ea obosea și când mânca. Din păcate, a făcut o pneumonia și nu a reușit operația. Este cel mai tragic atunci când îți pierzi copilul”, a spus Reghecampf.

Ce regrete are Laurențiu Reghecampf

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a picat ca un trăsnet pentru apropiații celor doi. În prezent, cei doi așteaptă să se finalizeze divorțul pentru a merge pe drumuri diferite. Întrebat dacă a avut regrete, Reghe a recunoscut că are câteva, dar este conștient că acestea fac parte din viață. „Sunt anumite momente din viața mea pe care le-aș șterge, dar fac parte din viața mea. Până nu ai parte de anumite probleme, necazuri, nu poți să îți dai seama sau să te bucuri de lucrurile frumoase”, a declarat antrenorul.

În ceea ce privește relația pe care o are cu cei doi băieți ai săi, Reghecampf a mărturisit că au o relație apropiată, mai ales că Luca și Bebe au fost mereu lângă el. Cu toate astea, antrenorul este conștient că fiul său cel mic trece printr-o perioadă grea, odată cu divorțul părinților. „Sunt baietii mei si majoritatea timpului au stat numai lângă mine. Este o perioadă mai grea, dar sper să treacă și sunt singur că vom fi mai bine pe viitor”, a dezvaluit Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: